ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

YSL Arty ring

Vaikka mennäänkin syksyyn päin ja katukuvassa vaatteet vaihtuvat kesän hempeistä sävyistä tummiin ja maanläheisiin asuihin, se ei tarkoita, etteikö niitä voisi piristää kivoilla asusteilla. Mitä koruihin tulee, ranteestani löytyy lähes joka päivä tuo edellisen asupostauksen kultainen Coccinelle- rannekoru. Hopeaa en käytä juuri lainkaan. Omistan ainoastaan hopeisen Tiffany'sin kaulakorun.

Noin reilu viikko takaperin spottasin eräästä Facebookin merkkikirpparilta tämän katseenvangitsijan, jota olen silloin tällöin toisella silmällä etsiskellyt eri nettikaupoista ja nettikirppareilta: YSL:n Arty Ring. Myöhäisheränneenä ihastuin kyseiseen sormukseen nähtyäni sen Instagramin ihmeellisessä maailmassa ja myöhemmin vielä eräällä ystävälläni. En ole koskaan oikein satsannut koruihin, joten päätin etten sitä kyllä uutena ostan vaan mieluummin "käytettynä" jostain luotettavalta myyjältä. Onnistuin bongamaan keväällä tuolta samaiselta nettikirpparilta yhden Arty ringin, mutta silloinen kappale oli liian pientä kokoa ja jätin tarjouksen tekemättä. Tämä toinen sormus, joka tuli sitten muutama viikko myyntiin oli kuitenkin kokoa isompi ja silloin rohkaistuin ja laitoin heti viestiä edelliselle omistajalle. Hintakin oli hieman halvempi kuin kevään Arty Ringissä. Kaupat tehtiin ja viime perjantaina postisetä toimitti minulle tämän ihanuuden, joka on täydellinen!


Sormuksen vihreän kiven ja kultaisen metallin kontrasti tuo kivaa säväystä asuun kuin asuun. En ole kovinkaan värikäs pukeutuja ja etenkin näin syys- ja talvisaikaan sormus sopii mainiosti vaikkapa tumman outfitin väriläiskäksi. Uskalsinpa jopa pujottaa sormuksen heti lauantaina illan rientoihin mustan jumpsuitin kaveriksi ja sormus sai paljon kehuja. Yksinkertainen toimii, sanon minä. Eikä harmita, että toisinaan satsaa vähän enemmän koruihin, jotka ovat elinikäistä käyttötavaraa. Aika monella ystävälläni onkin periaate: Panosta laatuun, älä kertakäyttökamaan. Sillä linjalla pyrin itsekin kulkemaan. Toki järki on pidettävä päässä ;)

Löytyykö sieltä ruudun takaa keneltäkään myös kyseistä sormusta? Ja mahtavaa syyskuun alkua! Hui miten nopeasti aikaa meneekin :)

Comments

Follow me on instagram