ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Dior Addict It Line


Eilen hihkaisin innosta kun postiluukusta oli kolahtanut pieni paketti, jonka sisältä paljastui Diorin It-Lineri. Päätin tilata linerin, sillä kokeilin kesällä sitä erään ystäväni suosituksesta. Silmäluomeni ovat sen verran raskaat, etten voi oikein rajareita käyttää, ellei se ole megasuper vedenkestävää. Muutoin rajaukset siirtyvät helposti yläluomelleni sekä valuvat silmäkulmista. Jopa monet vedenkestävätkään linerit eivät ole silmissäni pysyneet. Harmi, sillä rajaukset avaavat katsetta kivasti ja niitä piirtelisin ihan mielelläni!

Ensimmäisellä kerralla kun Dioria kokeilin, eivät rajaukset valuneet edes kesähelteellä silmistä. Tämähän ei täysin vedenkestävä ole, mutta jostain kumman syystä se siellä luomella pysyi. Vakuutuin ja nyt olen päättänyt jatkaa kokeilua. Pyrin raportoimaan tuloksista ja saamaan mahdollisesti todistusaineistoakin. Katsotaan ;)

Painiiko joku muu siellä samaisen ongelman parissa? Mitä linereita te käytätte?

Comments

Follow me on instagram