ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Faux fur collar jacket

Leppoisaa lauantaita! Tampereen reissusta on selvitty kunniakkaasti, vaikka eilinen päivä meni täysin jossain ihme koomassa. Reissu oli nimittäin siltä osin melko extreme, sillä palasin vielä yön pikkutunneilla takaisin tänne Vaasaan. Hetken siinä aamu kahdeksalta mietin, että olisiko mitään järkeä edes mennä enää nukkumaan vai pitäisikö vain keittää aamukahvit ja yrittää pysyä tolpillaan päivän ajan. Loppujen lopuksi oli kyllä aika ihanaa pujahtaa peiton alle ja nukuinkin muutaman tunnin puoleen päivään asti. Henkisesti varmaan kyllä koko päivän, ei meinaan pääkopassa liikkunut yhtään mitään.

Se siitä reissusta kuitenkin :) Pari viikkoa sitten vilahti Instagramissani kuva, jossa hörpin sunnuntaikaffet Helsingissä ja päälläni oli tämä ihanuus.


Vaikka hehkutin alkusyksystä hankkimaani Mangon mustaa villakangastakkia, ihastuin aivan silmittömästi myös tähän Zaran yksilöön. Takki on melko pelkistetty, mutta karvakaulus tuo pientä extraa. Tätä takkia sovittaessa mietin kyllä hetken, että onkohan se sittenkin liian hieno takki arkikäyttöön ja mitenköhän paistan turkiskauluksineni katukuvassa. Minuun iski tuulitakkisyndrooma, joka ilmenee ainakin itselläni silloin, kun olen hankkimassa jotakin ei niin "perussuomalaista" vaatetta. Onkohan tämä nyt sopiva Suomen keleihin? Entäpä tuo väri? Mitenköhän sen voi pestä? Höpölöpö. Sitten muistin että A Puen päälle mitä ikinä haluan B Miksi pitäisi sulautua massaan? C Takki on super nätti ja istui kuin hansikas D Miksi kaiken pitäisi aina olla pelkkää mustaa? Pesukoneet on keksitty. Tämän jälkeen kävelin takin kanssa kotiin, enkä ole päivääkään katunut ostosta.Käytännöllisyydestä puheenollen, takin kauluksen voi irrottaa ja takkia voi vaihtelun vuoksi käyttää myös ilman sitä. Ja onhan se näppärää pestäessä takkia, että kaulus lähtee irti. Näin ollen sen voi pestä käsin pesukonepesun sijaan.

Vaalea takki asussa tuo ripauksen raikkautta siihen, etenkin kun pikkuhiljaa alkaa väritkin vähenemään luonnosta. Hassua, että jo klo. 18 aikaan on aivan hämärää, melkein pimeää. Siksi olisikin mielestäni hyvä hieman pröystäillä jollain muilla väreillä kuin mustalla vaatteissa, varsinkaan kun kesän rusketuksestakaan ei ole enää paljoa jäljellä. Väriläiskä voi olla esimerkiksi punainen paita taikka pinkit huulet :) (Edellinen postaukseni)

Tässäpä siis uusin rakkaustakkini, mitä pidätte? Uskaltaisitteko itse käyttää vaaleaa takkia?

Taidanpa keittää kupin kahvia ja aloittaa lauantain aherruksen talousoikeuden tenttikirjan parissa. Ilalla kipaisen vielä salilla, jossa ei tavanmukaisesti ole yhtään ketään muuta lauantaisin treenailemassa. Jippii saan huhkia ihan rauhassa itsekseni siellä! Toivottavasti ;)

Comments

Follow me on instagram