ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Grey blazer

Oikein kirpakkaa perjantaita ja lokakuun viimeistä! Saavuin keskiviikkona takaisin tänne Vaasaan ja eilen kävimme yhdessä ystäväni kanssa kuvailemassa muutamat asukuvat. Voi pojat sitä tuulenvirettä taas! Samalla huomasin myös, että sinä aikana kun olin ollut täältä poissa, olivat kaikki ihanat ruskalehdet pudonneet pois puista. Jäljellä ovat enää pelkät puunrungot tyhjine oksineen. Nyt ollaan oikeasti loppusyksyssä ja odotellaan lunta taivaalta.

Jottei tämä aivan kesän kaihosteluksi mene, paistoi eilen sentään aurinkokin. Jotenkin olen viime päivät viettänyt täysin jossain ihme sumussa ja oli mukava mielenpiristys nähdä pilkahdus aurinkoakin. Lämpöä se ei kovinkaan paljoa tuonut, kiitos kivan tuulenvireen. Tultiin siitä johtuen muuten myös siihen tulokseen, että sisävaatteiden kuvaus loppuu tähän päivään :D Sormet sinisinä ja silmät valuen kärvistelimme kylmyydessä. Joku raja sentään. Ihan kiva jos joku muu pystyy pakkasessa asukuvia kuvailemaan, mutta sen verran mukavuudenhaluinen olen, että mieluummin pidän sen takin päällä.

En käytä kovinkaan usein bleisereitä. Olen enemmänkin neuletakki-ihmisiä, vaikka nyt huomaan, kuinka helposti myös bleiskat käyvät ihan vain arkiasuun. Tottakai niistä saattaa silloin tulla melko virallisen näköisiä, mutta esimerkiksi huivilla saa asua rennommaksi. Bvertigon tweed-jakku sopii erittäin hyvin arkikäyttöön niin matalien kuin korkeidenkin nilkkureiden kanssa. Ulos mentäessä vetäsin jakun päälle iki-ihanan mustan Mangon villakangastakkini muhkeine huvineen ja laukuksi valitsin pikkuruisen Louis vuittonin clutchin.

Huomatkaa kynsissä täällä hehkuttamani Mavalan kynsilakka sävynä Ivory Beige.Bleiserin värimaailmassa yhdistyy kivasti hyvin klassisia värejä: Hiirenharmaa tummansinisillä sekä kultaisilla yksityiskohdilla. Olkapäissä on lisäksi pientä ryhtiä tuomassa toppaukset.

Bleizer: Bvertigo 
Shirt: Zara
Clutch: LV
Bracelet: Akoya/ Mikaela's
Pants: Noisy May
Shoes: Vagabond
Pictures: Jonnamaista

Comments

Follow me on instagram