ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Looking for Inspiration


Pieni rokkikana sisälläni on nostanut päätään viime aikoina. Tähän mennessä olen viipotellut kampuksella melko klassisissa vaatteissa. Eräs ystäväni, joka on hyvinkin ladylike, huomautti taannoin sustahan on tullut oikein classy! Kesällä olit kyllä vähän rokimpi. Niinpä! En tiedä minne se rokahtava tyylilyyli on oikein kadonnut. Lexingtonin neuleet ja Ralph laurenit ovat lumonneet minut (heh heh).

Olen tässä muutamina päivinä viettänyt tovin jos toisen Pinterestissä etsimässä viininpunaista inspiraatiota. Kynsissä sitä jo on, mutta housut olisivat myös kivat. Sitten kirjoittelin Pinterestiin erilaisia hakusanoja ja tässä on tulos. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Etenkin tuo ihan keskimmäinen kuva on aivan tajunnan räjäyttävän magee asu. Boheemi, mutta vähän rokki. Noin kehtaa vielä kulkea myös täällä Vaasassa. Laukun ainoastaan vaihtaisin johonkin selkeämpään ja erityyppiseen, mutta muuten asu on täysi 10. En omista ainuttakaan paria nahkahousuja, mutta nyt kutkuttelee. Ehkä ihan viininpunaisissa en uskaltaisi kulkea, ne hommaan ihan tavallisina pökinä, mutta mustat nahkahousut olisi vaan niin coolit! Ja tää villitys tulee varmaankin noin kaksi vuotta jäljessä kaikkia muita.

Burgundyt housut yhdistäisin mustien nilkkureideni kanssa ja yläosa olisi turvallisesti musta. Ehkäpä musta liehuva pusero, jossa olisi jotain nahkaisia yksityiskohtia. Musta hattu olisi myös bueno. Laukuksi valitsisin Tiger of Swedenin hapsulaukkuni ja lisäisin muutaman kultaisen rannekorun. Se olisi siinä.

Viininpunaista voi loppujen lopuksi yhdistellä hyvinkin monien värien kanssa. Pinterestissä vilahti melko useassa kuvassa vaaleaa denimiä ja viininpunaista. Yhdessä kollaasin kuvassa (vasen ala), viininpunainen sopii kuin nakutettu tummansinisten farkkujen sekä muhkean skottihuivin kanssa.

Kollaasissa pilkahtaa myös toinen väri, jota kaipailisin myös lisää vaatekaappiini. Vaaleansininen, joka kuuluu useimmiten kevääseen ja kesään ja sitäkin hehkutettiin koko viime kesä eri blogeissa sekä vaatekaupoissa. Mutta kun se iski mulle vasta nyt. Jostain kumman syystä tämän värisiä vaatekappaleita on edelleen kauppojen syys/talvimallistoissa, kuten Mangolla ja Zaralla. Toivoa siis on. Olenkin jo etsiskellyt kyseisten kauppojen valikoimista ihania vaaleansinisiä vaatekappaleita, joita toivon pääseväni sovittamaan syyslomareissulla Helsinkiin. Mangosta voi onneksi myös tilata netin kautta, mutta mieluummin käyn ensiksi katselemassa josko vaatetta olisi kaupoissa.

Mites iskeekö sinne ruudun toiselle puolelle mikään näistä? Mustaa, nahkaa, viininpunaista ja vähän vaaleansinistä?

Comments

Follow me on instagram