ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Something silver

Viime postauksessa mainitsin erään uuden ostokseni, jonka perään olen haikaillut monen monta vuotta. Sen melko kuohkeasta hinnasta johtuen, olen joutunut lykkäämään ostoa aina ja koru on jäänyt kutkuttelemaan mieleeni. Viime viikolla sitten melkeimpä pomoni painostuksesta (kiitos vain :D) kävin hankkimassa tämän ihanuuden ja nyt se kiiltelee ranteessani osana jokapäiväistä pukeutumistani.


Vaikka olenkin vannoutunut kultaisen käyttäjä, hakkaa tämä koru muut asusteeni mennen tullen. Koru on paitsi kaunis, se on myös hieman erilainen kuin muut ketjumaiset rannekorut. Tämä on nimittäin saanut inspiraationsa eräästä hevosten suitsien osasta ja näin ollen koru edustaa myös sitä toista minulle tärkeää maailmaa: Hevosmaailmaa. Jeejee taas kerran heppahullun tunnustuksia ;) Lisäksi koru myös kestävä, sillä se on täysin hopeaa, jota voi tarvittaessa kiilottaa ja koru on jälleen kuin uusi. 

Bracelet: Akoya / Mikaela's

Mitäs te pidätte uudesta korustani? Nappaako vai ei? :)

Comments

Follow me on instagram