ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sweet October

Kummasti kun vaihtui kuukausi lokakuulle, saapuivat samalla kirpeät pakkasaamut ja raikas (hyytävähkö) tuuli. Aurinkoa kuitenkin vielä riittää ja luonto on ihanan värikäs. Vaikka olenkin kesäihminen henkeen ja vereen, jollain tavalla rakastan sitä kun illat alkavat hieman hämärtyä ja voi sytytellä kynttilöitä iltaisin palamaan. Tälläkin hetkellä taustalla soi rentoa musiikkia ja olen sytyttänyt lähes kaikki kotini kynttilät ja kirjoittelen postausta sängyn päällä vilttiin kääriytyneenä.

Syksy on aina ollut minulle eräänlainen uuden tai uudistumisen aikaa. Melko usein se on pieneen ikääni mennessä ollut uusi koulu tai vastaava. Paitsi tänä syksynä. Olen kuitenkin kokenut mielessäni jonkinlaisen muutoksen. Ehkä se oli se pieni freesautuminen muutama viikko takaperin, sekä opiskelujen alku ja muutto takaisin Vaasaan. Ehkäpä. Monet tuntemattomat ihmiset säikähtävät sitä miten hektistä elämäni toisaalta on kun suhailen kahden kaupungin välillä, mutta itselleni se sopii eikä se loppujen lopuksi ole niin iso harppaus. Aina on hyvä saada perspektiiviä asioihin sekä laajentaa omaa mukavuusaluettaan. Tämähän on vain väliaikaista. Aina voi palata sinne mistä on tullutkin. Mutta oppiiko siinä ikinä mitään jos ei hae näkökulmaa eri asioihin?

Hups, vähän lähti ajatus harhailemaan, mutta tästä asiasta minulta kysellään paljon. Varsinkin ne, jotka eivät ole koskaan lähteneet Helsingistä minnekkään. Miten ihmeessä pystyit lähtemään täältä jonnekin muualle? Helposti. Eikä edes kaduta.

Miten edes voisi kaduttaa, kun kaupungissa jossa asun, löytyy ihania pikku kahviloita, jotka kotoisalla olemuksellaan kutsuvat kävijät nauttimaan heidän herkullisista tarjottavistaan? Pimenevien syysiltojen kunniaksi kävin muutaman tuttuni kanssa pitkästä aikaa lempikahvilassani Vaasan keskustassa, Sweet Vaasassa. En voi tarpeeksi tätä paikkaa ylistää ja tällaisia tarvittaisiin lisää tänne sekä Helsinkiin myös! Kakut ovat suussasulavia, kahvia voi sanoa kahviksi ja kaakaoon saa kardemummarouhetta sekä vaahtokarkin. Salaattipöytäkin sieltä löytyy ja itselleen voi tilata myös pinenen quichen.
Olen jo kuukauden päivät hinkunut visiittiä Sweet Vaasaa ja heidän kakkujaan sekä ihanan kotoisaa tunnelmaa. Tänne voisin jopa mennä kahvikupin ja koneen kanssa kouluhommia tekemään. Valitsin kakkuvalikoimasta ihanan suussasulavan mars-juustokakun sekä siihen kylkeen kupillisen kaakaota. Makunystyröitä hemmoteltiin jälleen kerran ja oli ihanaa vain istuskella ja hörppiä kaakaota vaahtokarkin kera. Se muuten suli ihanasti kun upotin karkin kaakaoseen, ai että! Nyt onkin sitten hiilarit kondiksessa taas hetkeksi aikaa ja muutaman kerran saa salilla huhkia että näistä pääsee eroon ;)Herkkua oli ja vieläkin on vesi ihan kielellä. Mikäli eksytte joskus Vaasaan, suosittelen teitä pistäytymään kyseisessä pikku kahvilassa :)

Loppuviimeeksi vielä viikonlopun aikana olisi tarkoitus taltioida pitkästä aikaa asukuvia kun viime aikoina on ollut juttujen paino enemmän kauneusjutuissa sun muissa. Nyt kun on vielä ihana ruskakin puissa, täytyy ottaa kaikki hyöty mahtavista maisemista. Huomenna meillä olisi myös tiedossa jonkunnäköiset varjosillikset meille kaikille, jotka emme omanneet tarpeeksi sorminäppäryyttä vuosijuhlien lippuja hankkiessa ja jäimme ilman paikkaa. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Hauskaa varmasti :)! Täytyypä siis hankkia mimosa-ainekset sekä pyöräyttää jonkunnäköistä purtavaakin.

Nyt siis viikonlopun viettoon! Toivottavasti Aurinkoa riittä.
PS. Muistakaa seurata minua Instagramissa @essiesophie, mikäli tahdotte kurkata tarkemmin "kulissien" taakse :)

Comments

Follow me on instagram