ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Syksy saapui kynsilakkoihin


Torstaita kaikille! Täällä sitä paiskitaan hommia koulujuttujen kanssa tulevaa tenttiviikkoa varten. Ensi viikolla pitäisi olla 3 tenttiä, mutta tämä neiti lahopää muisti eilen, että kahteen niistä pitäisi ilmoittautua etukäteen. Onneksi eilen oli vielä viimeinen ilmoittautumispäivä tärkeämpään eli talousoikeuden tenttiin ja sain sen tehtyä. Yhden tentin ensi viikolta siirsin sitten tästä syystä vähän myöhemmälle (kröhöm). 

Kouluhommien lomassa on onneksi hieman aikaa keskittyä myös blogiasioihin ja saada hetkeksi ajatuksia tuulettumaan. Tällä kertaa katse olisi kynsissä. En muista milloin viimeksi olisin ollut edes päivän ilman kynsilakkaa. Varmaan ehkä yläasteella, jos silloinkaan. Kynsilakkoja tulee siis käytettyä melkoisesti. Suosin kynsilakoissa mieluiten ylläolevia Mavalan lakkoja, mutta myös Essie sekä OPI ovat suosikkejani. Niin sanotuissa sesonkiväreissä etsin useimmiten ensimmäisenä Mavalan valikoimista, josko siellä olisi hakemaani sävyä, sillä ne ovat hintaluokaltaan sopivan alhaisia. Pieni pullo on myös hyvä, sillä monesti lakka ehtii kuivua vaikka en olisi käyttänyt puoliakaan lakasta. Kovin usein en uskalla juuri siitä syystä satsata kovinkaan paljoa lakkoihin, vaikka olenkin niiden suurkuluttaja.

Viimeaikoina olen kynsiini maalannut vuorotellen joko hentoa vaaleanpunaista (Wichita) taikka reunimmaista viininpunaista (Las Vegas). Neutraalit sävyt ovat ne, jotka ovat jotenkin viehättäneet tällä hetkellä. Toki käytän kynsillä myös kirkkaitakin värejä, kuten neonpinkkiä tai vaaleansinistä. Viimeaikoina on vain ollut semmoinen kausi, että olen halunnut pitää kynnet mahdollisimman neutraaleina. Olen myös etsiskellyt kaupoista mattaa hiekansävyistä lakkaa, jonka löysin tällä viikolla Mavalan valikoimista ja sävy (Ivory Beige) on täydellinen! En malttaisi odottaa, että pääsen maalailemaan kynnet uudella lakalla. Siistit kynnet ovat minulle melkein kuin pakkomielle, sillä jo työni puolesta yleisilmeen täytyy olla siisti ja edustava. Tämä pakkomielle on varmaankin myös perua äidiltäni, joka on aina kiinnittänyt huomiota omaan kauneudenhoitoonsa ja hoitanut sekä oman ihonsa että myös kyntensä hyvin ja huolellisesti. Ja sen huomaa!

Vielä yksi sävy, joka on kummitellut mielessäni siitä lähtien kun näin Instagramissa kuvan, on vaalea liilan värinen kynsilakka. Kuvassa oli Opin pullo, mutta ehdin jo bongata Essielläkin samansävyisen liilan. Liila olisi erinomainen väri kynsissä! Värikäs, mutta ei liian värikäs ja se sopisi syysvaatekaappini kanssa. Kumma juttu, sillä en ole oikein koskaan käyttänyt liilaa yhtään missään. Ilmeisesti olen sitten yksi mainoksen uhri ;)

Comments

Follow me on instagram