ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Tänään olen...

...Viettänyt ihanan rauhallisen aamun, sillä luennot alkoivat vasta iltapäivästä eikä mitään pakollista tehtävää ollut ennen niitä. Hörpin aamukahvin rauhassa sängyllä ja samalla TV pauhasi taustalla. En ole aamuihminen ja siitä syystä pääkoppa toimii yleensä todella hitaasti tuohon aikaan. Tänään sainkin sitten ihan rauhassa jumitella kotona.

... Käynyt huoltamassa räpsyt kuntoon. Kävin ensimmäistä kertaa täällä Vaasassa räpsyjä huoltamassa ja toistaiseksi olen niihin tyytyväinen. (I got my eyes back!) Aikaisemmin olen ripsiä käynyt laitattamassa ainoastaan Helsingin päässä. Heti on katse paljon avarampi ja skarpimpi.

... Laskenut matikkaa ja metsästänyt tulevien tenttien tenttikirjoja. Elämäni on tällä hetkellä silkkaa tilastotiedettä ja useimmat päivät kuluvat sitä laskiessa. Tänään päätin myös ennakoida ja hankkia itselleni tulevien tenttien materiaalit ja kerrankin aloittaa ajoissa niihin lukeminen. Hyvä minä!

... Kokkaillut ja siivoillut. Päivällä käynti ruokakaupassa johti siihen, että valmistin itselleni yhtä suosikkiruokaani: Avokadopastaa. Tosin joukossa oli kauden mukaisesti erilaisia sieniä. En kokkaillut ruokaa varsinaisesti minkään reseptin mukaan, vaan heittelin pannulle mitä mieli tekikin ja sekoitin ainekset lopuksi täysjyväpastaan. Hyvää oli kuitenkin! Pienen ruokakuoleman jälkeen sain myös itseni huijattua tiskaamaan ja tiskivuori on tiessään. Vielä täytyisi tämän viikon aikana suorittaa viikkosiivous, mieluiten ennen torstaita. Silloin täältä Vaasasta lähtee pari bussillista meikäläisiä kohti Tamperetta ja approilu voi alkaa. Ihanaa olisi siis tulla perjantaina puhtaaseen kotiin, vaikka olo ei olisi ihan niin raikas. Hih!

Yllättävän tehokas (?) maanantai, voisiko sanoa. Enää ei ole agendassa muuta kuin käpertymistä sängyn pohjalle ja maanantaileffan katsomista. Iltateetä voisin vaikka keittää. Rentoa viikon alkua! :)


Comments

Follow me on instagram