ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Warm scarves

Kylmän ja kolean maanantain (ainakin täällä Vaasassa) kunniaksi etsiskelin teille erilaisia isoja ja lämmittäviä huiveja. Huivien värimaailma painottuu melko maanläheisiin väreihin: Viininpunaista, harmaata, luonnonvalkoista sekä tummanruskeaa. Näin ollen huiveja voi käyttää monessa eri tarkoituksessa aina sisäkäytöstä ulkokäyttöön. Itse ainakin tapaan kietaista lukusaleissa huivin joko kaulan ympäri taikka harteille. Siksi on myös hyvä, että huivi on isokokoinen. Ja kun huivi on väriltään melko neutraali, se sopii myös moneen eri asuun.

Kokosin huiveista kaksi eri taulua perustuen niiden hintaluokkaan: Säästä ja Satsaa. Ensimmäisenä on hieman edullisempia huiveja olkaa hyvä!

Säästä1. Beige huivi, Cubus
2. Vaaleanharmaa huivi, Lindex
3. Musta huivi, Gina Tricot
4. Tekoturkis kauluri, Zara
5. Vaaleanpunainen huivi, Gina Tricot 

Ylläolevien huivien materiaaleista sen verran, että ne ovat usein 100 % akryyliä. Toisaalta se ei mielestäni vaikuta siihen etteikö huivi olisi lämmittävä. Materiaalinsa puolesta se sopii sellaiselle henkilölle, jolla esimerkiksi iho ärsyyntyy villasekoitehuiveista. Kaikki ylläolevat huivit ovat hintaluokaltaan 14-32 euron välillä :)

Tähän toiseen kollaasiin kokosin puolestaan hieman hintavempia huiveja, joista moni on varmasti useammankin meidän toivelistalla. Näiden huivin materiaali on useimmiten juurikin täysin villaa sekä mohairia. Omalla toivelistallani olisi allaolevasta porukasta viininpunainen Acnen villahuivi, jonka kietoisin mieluusti kaulalle villakangastakkini kaveriksi.

Satsaa

 


3. Mulberry  

Ylläolevien huivien hinta sijoittuu puolestaan noin 90 eurosta ylöspäin aina 350 euroon. Materiaalit ovat kuitenkin se, mihin näissä huiveissa eniten ihastun :) Etenkin By Malene Birgerin huivit näyttävät (ja varmasti tuntuvat) niiiiin pehmoisilta että! Pakko käydä edes vähän hiplailemassa ja katsomassa miltä nuo näyttävät luonnossa.

Tässä muutama huivi syksyyn ja talveen. Löysitkö jo suosikkisi?

Comments

Follow me on instagram