ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Almost all black
Jes vihdoin se aurinkokin pilkahti pikaisesti taivaalla! Olin koko aamupäivän tehnyt koulujuttuja kotona, mutta puolen päivän jälkeen oli pakko päästä pienelle happihyppelylle. Kaksi kärpästä samalla iskulla ja nappasimme ystäväni kanssa asukuvatkin ohimennen :) Päällä oli tällä kertaa melko tummaa.
Vihdoin onnistuin löytämään oikeanlaiset vahapintaiset housut! Nahkapökät jäi vielä kauppaan, sillä en vain ole niistä löytänyt tarpeeksi kapeita housuja. Mutta ylläolevat vahapintaiset tuovat kivaa pikku säväystä tummaan asuun kuin asuun. Päähän vedin tällä kertaa suosikkipiponi Henry Lloydilta, jollaisia löytyy myös mustana ja tummansinisinä kaupoista. Laukku on yksi meidän perheen (äitini) vanhimmista hankinnoista, Mulberryn Krokotiilinahkainen Bayswater. Laukku on ostettu markka-aikaan, mutta se ei sen kunnossa näy. Nykyään olen oikeastaan se henkilö, joka tätä ihanuutta eniten käyttää. 

Hat: Henry Lloyd
Jacket: Mango
Pants: Noisy May
Bag: Mulberry

Tämännäköisenä viipoteltiin tällä kertaa! :) Kivaa keskiviikkoa ihanaiset!

Comments

Follow me on instagram