ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Back in business


Kuten eilen oli puhetta, rakastan neuleita niiden helppouden ja lämmittävyyden vuoksi. Tässä olisikin asua vaalean palmikkoneuleen kanssa. Neuleen voi löytää (yllätys yllätys) Mangon kaupoista sekä nettikaupasta. Tosin myyjä päivitteli minulle viikonloppuna sitä maksaessani, kuinka nopeasti kyseiset neuleet oli myyty loppuun. Parissa päivässä kuulemma! Onneksi ehdin napata itselleni toisesta erästä tämän ihanuuden mukaan.

Vaalea villapaita käy mainiosti niin mustien kuin sinistenkin housujen kanssa. Tällä kertaa käytin enimmäkseen ruskeaan painottuvaa värimaailmaa sinisten farkkujen kanssa. Hiukset sipaisin hätäponnarille, sillä keskiviikkona en ollut aamulla ehtinyt hiuksia pestä tai muutenkaan niitä laitella. Onneksi latvassa oli hieman vanhaa kiharaa edellisestä työpäivästä, niin ponnari ei roikkunut ihan hiirenhäntänä.Ruskeat nilkkurit ovat yhdet lempikengistäni, sillä paitsi että ne ovat ihanan malliset, niissä on myös hyvä pohja. Rosoinen urapohja mahdollistaa sen, että pystyn sipsutella näillä myös kunnon lumikelien aikaan. Harmi vain, että olen sen verran mukavuudenhaluinen täällä Vaasan kaduilla tepastellessa ja suosin useimmiten matalia kenkiä. Toisinaan kuitenkin sitä kaipaa hieman vaihtelua (kuten keskiviikkona) ja vetäsen korot jalkaan.
Sweater: Mango
Jeans: Noisy May
Shoes: Bianco
Coat: Mango
Gloves: Pieces
Bracelet: Coccinelle
Bag: R.L.

Mitä mieltä olette? Inspaako? :)

Comments

 1. Ihanat vaatteet eli kyllä inspiroi! :)

  ReplyDelete
 2. Saanko kysyä, että kuinka pitkä oot? :) Sulla on kyllä aina niin ihania vaatteita ja asusteita, joista jokaisen voisin haluta myös omaan vaatekaappiini!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, tuollaiset kehut piristää aina päivää! :) Hih ja pituutta löytyy reilu 180 cm :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram