ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Finally


Jälleen mennään perjantaissa ja viikonloppu kolkuttelee ovella! Kuluneeseen viikkoon on mahtunut jos jonkinmoista ja tyytyväisin mielin ryhdyn viettämään rauhallista viikonloppua. Tarkoituksena olisi käydä täällä Vaasassa huomenna katsastamassa paikalliset joulumarkkinat, treenata ja ehkä hieman opiskellakin. Pieni hengähdystauko ja keskittyminen itseeni on paikallaan.

Tällä viikolla kävin myös uudella salilla kokeilemassa ja nyt on treenimotivaatiokin saanut uutta puhtia! Syksyn ajan olen treenannut ihan vain tavallisella punttisalilla ja täytyy sanoa, että mikä helpotuksen tunne oli eilen uudella salilla kun sain treenata naisten puolella ja siellä ei ollut tungosta. Pääsin treenaamaan juuri siten, miten olin suunnitellutkin. Ihanaa. Infrapunasaunakin sieltä löytyi ja tänään menen sinne hetkeksi istuskelemaan treenin jälkeen. Se on myös semmoinen paikka, missä ajatuksetkin tyhjenevät aika lailla.

Pikaiset kuulumiset siis ja muutama sana kuluneesta viikosta :) Ensin pienet päikkärit, sitten vielä salille. Kuulemisiin!

Comments

Follow me on instagram