ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Friday with me

Ihanaa perjantaita! Täällä sitä istuskellaan masu pinkeänä sohvalla ja katsellaan televisiota koko konkkaronkan kanssa koiria myöten :) Tulin eilen illalla junalla Helsinkiin ja muutama päivä vierähtääkin täällä sitten töiden ja ystävien merkeissä. Tänään olenkin jo ehtinyt suunnata vähän sinne sun tänne ja aattelin muutaman kuvan avulla kertoa hieman päivästäni.


Päivä alkoi aamuvarhain, kun suuntasin äitini kanssa Cafe Engéliin aamiaiselle. Aamupalaan kuului muun muassa kasa hedelmiä, ruissämpylä, brie- juustoa ja keitetty kananmuna. Söimme äitini kanssa vielä puoliksi ihanan raikkaan hedelmäsalaatin. Kahvilassa oli vielä tuolloin hyvin rauhallinen ja kiireetön tunnelma, joka kruunasi aamun.

Aamiaisen jälkeen hyppäsin autoon ja kävin huoltamassa räpsyni, jonka jälkeen olikin pikku torkkujen paikka. Päikkärikaverina minulla oli kainalossa toinen meidän perheen mäyräkoirists :)

Siestan jälkeen oli vuorossa kiertelyä keskustassa ja treffit hyvän ystäväni kanssa. Sitä ennen vähän freesauduin ja kampasin hiukseni kuosiin muutamalla luottotuotteellani. En ole mikään pinkki- fani, mutta hauskasti kaikki purnukat ovat vähän matchy matchy ;)


Suoristan hiuksiani lähes päivittäin, joten blow pro- muotoilusuoja on siihen oiva tuote. Se myös silottaa hiuksia, mikä on hyvä, sillä hiukseni ovat melko pörröiset muuten. Tyveen suihkutan sinne tänne Victorias Secretin tyvikohottajaa. Tuoksu on tässä tuotteessa taivaallinen muuten! Lopuksi viimeistelen kampaukseni Proffsin hiuskiinteellä. Tässä tuotteessa on hinta kohdillaan!

Kaunistautumishetken jälkeen suuntasin  raitiovaunupysäkille ja kuljin tämän ihastuttavan italiailaisen kahvilan ohitse. Sieltä voi muuten viikonloppuisin tilata itsetehtyä leipää. Suosittelen! Kahvila sijaitsee Katajanokan puiston kupeessa.Vähän päivän asua :)


Keskustaan päästyäni ehdin ihastella ensimmäistä kertaa Stokkan jouluvalojakin. Aika vaikuttavat, vaikka en ole mikään jouluihminen!

Kahvittelun ja juoruilun jälkeen kiertelimme ystäväni kanssa muutamat kaupat ja lopuksi kipaisimme Stockmannille. Siellä sattuikin olemaan Diorin osastolla toinenkin ystäväni, joka loihti meille Diorin kosmetiikalla upeat meikit!


Minulle tehtiin perinteinen huuliin painottuva meikki raikkaalla punaisella. Sävy kuuluu juhlakauden kokoelmaan ja on nimeltään Golden Shock. Sain vielä mukaani pienen testerinkin.Meikkileikkien jälkeen sanoimme heipat ja  käppäilin takaisin kotiin. Äidin kanssa valmistimme vielä illallisen jälkiruokineen ja nyt voikin hyvillä mielin hengailla kotisohvalla loppuillan. 

Huomenna olisi tarkoitus käydä katsastamassa muutama ravintolapäivän rafla. Lisää herkuttelua siis tulossa :) Ihan kiva näin opiskelun vastapainoksi viettää pari tällaista "hömppäpäivää".

Kivaa viikonlopun alkua!

Comments

Follow me on instagram