ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Katsaus syksyn asuihini

Arvatkaapas mitä! Täällä on lunta ja räntää tuli eilen kuin aisaa. Ei paljoa illalla huvittanut poistua kotosalta. Ja ehkä hyvä niin, sillä olen näköjään pikku flunssassa. Sen sijaan hieman siivoilin ja pesin pyykkiä. Koti kun on taas jäänyt vähän retuperälle viimeaikoina. Sitä se hektinen arki teettää, tai sitten olen vain lykkäillyt mukamas kiireen takia siivoilua ;)

Mieleeni juolahti tässä, että nyt kun ollaan jo vähän ehkä talven puolella, voisi hieman katsastaa taaksepäin. Ajattelin esitellä teille kuluneen syksyn yhteenvedon asukokonaisuuksistani. Mikä on sinun suosikkisi?

1. Aloitetaan ihan ihka ensimmäisestä postauksestani:


2. Sitten hieman punaista:


3. Sataa sataa ropisee


4. Laiturillakin hengailtiin


5. Sitten ihastuin kellohameisiin!


6. Pilkahdus harmaata (ja uudet hiukset)


7. Ihana ruska!


8. Lisää beigeä


9. Ja lopuksi vähän tweediäTäytyy sanoa, että tämän katsauksen perusteella asuni ovat melko klassisia ja pidän näköjään beigestä :D

Comments

 1. Niin onnistuineita asukokonaisuuksia ja ihania kuvia! :) Tykkään kovasti tästä blogista.
  Sisustuspostauksia olisi kiva ehkä nähdä joskus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos Jennifer! :) Ja juu ehdottomasti koitan saada aikaiseksi enemmän sisustusjuttujakin täällä. Kiitos ehdotuksestasi ;)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram