ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Something turqoise

Elossa ollaan! Muutamia päiviä on tullut pidettyä taukoa täällä blogin puolella erään taloushallinon loppuraportin takia. Koko viikko on mennyt kampuksella atk-luokassa hiuksia repien ja loppuraporttia tehden. Sitten kun olen päässyt kotiin, on ulkona ollut jo ihan pilkkopimeää ja mikään kuvaaminen ei tule silloin kysymykseenkään. Mutta tänään! Tänään olen viettänyt niin sanottua stressitöntä päivää: Vietin hitaan aamun ison kahvikupin kanssa. Sitten suuntasin kampukselle ruokailemaan ja iltapäivästä oli vielä vaihto-opiskeluun liittyvä info. Se taitaa olla kuulkaas niin, että tämä neiti lähettää vaihtohakemukset koskien Australiaa, Ranskaa sekä Espanjaa. Aussit olisi tietenkin se ihan absoluuttinen ykkösvaihtoehto, joka kuuluu myös elämäni bucket listiin. Ranskakaan ei kyllä huono ole, sillä meillä sattuu olemaan vaihtokouluja juuri ranskan eteläosassa. Lämpöön sitä jokatapauksessa olisin menossa :)

Koulujuttujen jälkeen suuntasin vielä sitten puhelinkauppaan. Olen tässä syksyn mittaan todennut, että rakas reilu 3v vanha Iphone 4 ( joka on selvinnyt kanssani ties mistä kommelluksista) lähtee nyt eläkkeelle. Tuumasta toimeen, marssiin siis puhelinkauppaan ja sanoin että yksi uusi iPhone ja halpa liittymä, kiitos. Nyt on sitten uusi 6 minulla käsissäni ja tämä ilta aikaa latailla iCloudiin kaikki tarvittavat tiedot, mitä haluan siirtää uuteen puhelimeen. Jee!

Sitten, sisustusjuttuja vähän kaipailtiin blogiini. Toivomus oli oikein hyvä, sillä juttujen paino on ollut aika paljon ainoastaan muodissa ja kauneusjutuissa. Ensiksi olin kuitenkin vähän vaikeuksissa, että mistä repisin mitään sisustusjuttuja kun kämppä ei ole muuttunut oikeastaan yhtään sitten viime sisustuspostauksen. Asuntoni on jotenkin jäänyt ihan kesken ja sinne nyt vain on kannettu kaikki tavarat sisään. Myöskin kaikki taulut ym tilpehööri hakevat vielä paikkojaan. Mutta sitten kuitenkin isänpäivänä innostuin siivoilemaan ja vähän järjestelemään paikkoja. Kukkiakin ostin piristykseksi. Siinä muuten sisustusvinkki, ostakaa leikkokukkia! Niillä saatte asunnon ilmettä jo paljon raikkaammaksi hyvin vähällä rahalla. Ruusut ovat oiva valinta tähän vuodenaikaan. Itse sekoittelin pinkkejä ja vähän vaaleampia ruusuja maljakkoon.

Samalla kun siivoilin, järjestelin myös vähän koriste-esineitäni ja ne löysivät jo vähän paremmin paikkansa. Sisustukseni värimaailma noudattaa valkoinen-beige-metalli linjaa, mutta tehostevärinä on näköjään ripaus turkoista (Kirjoitetaanko se noin? Tuli oikosulku.) En edes huomannut sitä turkoosin määrää, ennen kuin aloin vähän järjestellä. Pidän erityisesti lipaston päällä olevasta järjestyksestä. Vielä pitäisi saada valokuvat valittua tyhjiin kehyksiin, mikä toisi varmasti lisää kodin tuntua asuntooni. Se homma tuntuu kuitenkin jotenkin mahdottomalta kun aina priorisoi vain muita asioita, vaikka eihän siinä kauaa menisi kun siirtäisi kuvat tikulle ja kävelisi kuvapalvelun liikkeeseen. Nämä on näitä ;)

Joulujuttuja en ole kuitenkaan vielä ottanut esille. Kodissani on tosin ympäri vuoden melko monta tuikkua sekä lyhtyjä, joita polttelen iltaisin. Jokin valkoinen joulutähti tai muu vastaava valoviritys voisi olla seuraava hankintani. Sitä voisi pitää ikkunalla talvisaikaan ihan muuten vain myös luomassa tunnelmaa.
Oletteko te siirtyneet jo joulutunnelmaan kotona vai ahdistaako joulu?

Comments

 1. Ihan vaan vinkkinä, että kannattaa teetättää valokuvat iFolorilla, jälki on upeaa eikä hintakaan päätä huimaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistäsi! :) Täytyypä käydä katsastamassa.

   Delete
 2. Oisko kuitenkin turkoosia, eikä turkoista ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Toisinaan iskee oikosulku, hih! ;)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram