ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sweaters

Heippis taas! Tällä kertaa katsaus vaatekaappiini ja kohteena ovat neuleet. Käytän niitä ehdottomasti eniten kaikista vaatekappaleistani. Neuleen kanssa voi yhdistellä monipuolisesti melkeimpä mitä vain ja useimmiten taidanpa yhdistää sen housujen tai hameen kanssa. Niille löytyy myös käyttöä ihan ympäri vuoden täällä kotosuomessa.


Eli olen varsinainen neulehullu ja kaapista löytyy jos minkälaista sekä väristä neuletta. Olenkin asettanut itselleni kiellon, etten osta enää neuleita ;) Ja hyvä niin! Kuvassa on osa lempineuleistani ja päällimmäisenä yksi uusimmista hankinnoistani sillä saralla. Valkoisen Ralph Laurenin neuleen bongasin noin kuukausi sitten eräältä Facebook- kirppikseltä.

Suurin osa neuleideni materiaaleista on jonkin sortin villaa tai villasekoitetta. Puuvillaisiakin on. Eniten pidän V- aukkoisista neuleista, mutta myös pyöreä kaula-aukko on jees. Tänä syksynä on myös ollut pinnalla poolokaulukset, mutta niille en ole vielä lämmennyt. Liekö syynä jokin muisto lapsuudesta, jolloin on ollut pakko pukea ällön sinapinkeltainen ahdistava pooloneule?


Valikoimistani löytyy niin palmikkoneuleita kuin ihan vain tavallisia kuviottomiakin. Ja neutraalit sävyt ovat ehdottomasti mieleeni :) Pienet yksityiskohdat ovat aina myös plussaa.

Torstaissa siis mennään jo, ja pikku oma lomani päättyi eilen. Back to reality siis. Tiedossa on pänttäämistä ja treenaamista sekä koitan päivitellä tänne blogiin hieman ahkerammin.

Comments

Follow me on instagram