ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Throwback: November

Marraskuun viimeistä päivää viedään ja on aika taas kerran muistella kuluneen kuukauden muutamia asupostauksia. Ylläni oli jos jonkinmoista asua, mutta selkeästi talvisempaa. Lumikelit tulivat ja menivät, välillä oltiin jopa kunnon pakkaskeleilläkin. Melko usein teki mieli vetäistä aamulla hirveässä kylmähorkassa se paksu, lämmittävä neule ylle, minkä varmasti huomasi ;)

Lexington down parka

Beige knit

 Waxed pants

Löytyykö asuista suosikkia? Haluaisin myös tässä välissä tiedustella teiltä, että minkälaisia postauksia haluaisitte lukea? Rohkeasti näppäimistö laulamaan ja kommentoikaa alle :) Kirjoittelin tulevien postausten ideoita jo eilen hieman ylös, mutta haluaisin myös kuulla teidän kiinnostuksenne.
 
Tuleva kuukausi tulee olemaan varmasti hyvin mieluisa ja ihan vain esimerkiksi senkin takia, että reilu viikon päästä alkaa meikkiksen joululoma! Jihuu! Mutta ei huvia ilman työtä, sillä ennen lomaa täytyisi parit tentit suorittaa sekä saada valmiiksi eräs rahoituksen salkkuraportti. Eilen en kirjoihin koskenutkaan, joten tänään olen pyhittänyt aikaa myös opiskelullekin. Kunhan ensiksi syön yhden henkilön brunssin ja olen nautiskellut rauhassa aamukupposen kahvia :) Pikku vinkki muuten kahvinystäville. Sekoitan toisinaan tavallista ja pähkinäistä kahvipurua keskenään, jolloin kahvin maussa on vivahde ihanan pähkinäistä makua. Maku sopii etenkin talvikauteen kuin nenä päähän!

Nyt siis brunssinvalmistukseen! Rentouttavaa sunnuntaita <3

Comments

  1. Moikka! Sulla on ihana blogi! Tosi hyviä kuvi ja sillee(: oot myös todella kaunis(: toivoisin lisää asukuvia ja sellasia postauksia joissa tutustuis suhun vähä enemmän esim 10 faktaa itestäs(: mukavaa sunnuntain jatkoa😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa kuulla ja kaunis kiitos! :) Ehdottomasti tuo 10 faktaa minusta- juttu korvan taakse! Ja asupostauksia yritän saada niin paljon kuin mahdollista, mutta valon määrä päivässä ja aikataulujen sopiminen "luottokuvaajani" kanssa eivät mene aina ihan yks yhteen koulujuttujen takia. Varmasti helpottaa kun päästään lomailemaan Helsinkiin ja asujakin alkaa ilmestymään yhä useammin :)

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram