ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

10 Faktaa minusta

Heissan! Toivepostausta olisi tulossa. Jotta uudet sekä vanhat lukijat voisivat tutustua minuun hieman enemmän, tässä 10 pikku faktaa pilke silmäkulmassa kerrottuna minusta:

1. Opiskelen Vaasan kauppakorkeassa pääaineenani rahoitus ja laskentatoimi sekä sivuaineena talousoikeus. Oh yes, saattaa kuulostaa kuivalta, mutta en osannut kuvitella mitään muutakaan yhdistelmää. Olen työskennellyt jo useamman vuoden markkinoinnin parissa, joten tiedän miten se homma toimii ja johtamista opitaan vuosien saatossa. Sitäpaitsi minulla hajoaisi pää kaikkiin essee/ ryhmätyöskentelyrykelmiin. Matematiikka ja lakipykälät rocks! ;)

2. Olen perheeni ainoa lapsi ja siitä hyvin iloinen. En ole kuitenkaan seinäruusuksi jäänyt, vaan osaan kyllä kommunikoida muidenkin ihmisten kanssa.

3. Olen hyvin itsepäinen, tarvittaessa. Jos jotain päätän, se pysyy. Katso vaikka.

4. Työminäni on hyvin, hyvin erilainen kuin arkiminäni. Töihin saavun mieluiten 10 min etuajassa, mitä aikaisemmin vuoro alkaa, sen parempi. Jää sitten päivässä enemmän aikaa kaikelle muullekin. Tosin promohommissa ei tämä päde vaan työpäivät saattavat jatkua silti yömyöhään. Vuoron tarkemmat speksit varmistelen myös useaan kertaan sähköposteista.

5. Rakastan ruokaa. Etenkin brunsseja. Se, että ei ole mikään kiire ja voi hyvässä seurassa nauttia hyvää ruokaa on parasta!

6. Pystyn nukahtamaan melkein missä vain, milloin vain. Hyvä esimerkki tästä on kun nukahdin moottoriveneeseemme, joka matkasi noin 80 km/h merellä ja heilui aikamoisesti. Siinä sitten vedin pikku tirsat takapenkillä tuulenvireessä, heh heh. Perheeni puhelimien kätköistä löytyy myös jos minkälaisia otoksia siitä kun olen nukahtanut mitä erikoisempiin asentoihin ties missä aina autoista lentokoneisiin.

7. Vaikka olen pitkä, mahdun silti jos minkälaisiin koloihin. Ei pitkä pituus sitä tarkoittaisi, etteikö mahtuisi istumaan jalat sylissä pienelle penkille tai saisi tungettua itseään pieneen laatikkoon :D

8. Hevoset ovat elämäntapani, tosin hieman tauolla opiskelujen takia. Niistä olettekin jo lukeneet muutamien postausten verran.

9. En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolelle. Ehkäpä tähän asiaan saadaan korjaus, mikäli pääsen Sydneyyn vaihtoon. Fingers crossed!

10. Pidän siitä, että on huolitellun näköinen. En kuitenkaan vietä peilin edessä tunteja, enkä myöskään valita, mikäli hiukset kastuvat esim. sateessa. Olen kuitenkin ihan jalat maassa- tyyppi ja voin kuljeskella ilman meikkiäkin kaupungilla.

Muutamalla sanalla siis tiivistettynä: Toisaalta pikkutarkka, toisaalta laiskamato, rakastaa ruokaa, temperamenttiäkin löytyy, kokoon taitettava ja heppahullu ;)


X,

Essi 

Comments

Follow me on instagram