ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Christmas tree decorationsTäällä lökötellään kotisohvalla ja kohta olisi tarkoitus lähteä koirien kanssa pienelle happihyppelylle. Sitä ennen kuitenkin muutama otos aamupäivästä kun oli aika koristella kuusi. Suurin osa varsinaisista kuusenkoristeista ovat kuitenkin meidän mökillä, joten äitini osti meille tänne Helsinkiin uudet koristeet. Tämän vuoden teema on näköjään Kuusi täyteen pallokoristeita, mutta ihan nättihän siitä tuli loppujen lopuksi. 


Suurin osa palloista on ihan tavallisia muovisia, mutta muutama lasinenkin sinne mahtui, kuten ylläoleva. Värimaailma kuusen koristeissa on lähinnä hopeaa sekä sinistä. Äidilläni on ollut tapana tuoda työreissuiltaan kauniita lasisia joulupalloja, jotka olemme sitten joulun aikaan ripustaneet esille kuuseen.

Tämä päivä onkin sitten sujunut ihan vain laiskotellessa, sillä perjantain ja lauantain vietin töissä juuri nukkumatta vuorojen välissä. Melkoinen väsymys oli kuten voitte kuvitella! Eilen olisi vielä pitänyt mennä yhdessä työkavereiden kanssa pikkujouluja viettämään, mutta sen sijaan söin hyvin, kävin saunassa ja painuin pehkuihin. Tästä zombista kun ei olisi ollut paljon iloa kenellekkään. Nyt on kylläkin ihanan levännyt olo ja luvassa on ihana uusi viikko, johon suunnitelmien mukaan mahtuu paljon ystävien kanssa hengailua, sukuillallisia ja yhdet pikkujoulutkin :)

Onko kukaan muu vielä hankkinut kuusta kotiin? :) 

Renotuttavaa sunnunaita!


Comments

Follow me on instagram