ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Coffee moment

Heipskukkuu! Tänään vietän vapaapäivää ihan vain kotosalla ja suunnitelmissa on vain levätä sekä pitää pieni kauneudenhoito- ilta huomisia pikkujouluja varten. Suuntaan niihin nimittäin suoraan töistä ja joudun laittautumaan ystäväni luona samalla kun muut nautiskelevat viinejä sekä juustoja. Noh, aivan normi- ilta meikäläiselle ;) Ties kuinka monet kerrat olen suhannut suoraan töistä etkoille ja vallannut vessan siistiytymisen ajaksi. Onneksi meillä on sen verran läheinen porukka kasassa, ettei se ketään haittaa vaikka en heti olisi seurustelemassa kaikkien kanssa.

Toissapäivänä oli kuitenkin jälleen kerran aikaa kuljeskella hetki Helsingin ydinkeskustassa ja nappasimme ystäväni kanssa mukaan joulun ekat Starbucksitkin. Keli oli mitä parhain ja aurinkokin paistoi taas. Mitä ihmettä? Tällä kertaa ulkoilutin uusia mustia rakkaussaappaitani sekä todella vahapintaisia housujani yhdessä punaisen paidan kanssa. Mustaa ja punaista siis. Tällä kertaa jäi kotiin myös isot laukut ja ranteessa roikkui ainoastaan Mulberryn näppärä nahkainen clutch.


Vaikka päälläni oli paljon mustaa, käytin silti hyvin erilaisia materiaaleja, jotta asuni ei ollut pelkkää tasapaksua tummaa.Coat: Mango
Shirt: Zara
Pants: H&M
Clutch: Mulberry

Comments

 1. Ihana asu ja noi saappaat on ihanat! :)
  Yritin etsiä noita kenkiä bubbleroomin sivulta, mutta en löytäny :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Kävin katsomassa saappaita linkkini kautta myös ja vaikuttaa, että ne on loppuunmyyty :/ Valitettavasti. Mutta paljon vaastaavia löytyy kyllä! Tässä esimerkiksi linkki Nellyn sivuille ja vastaavat, mutta ylipolvensaappaat löytyivät tästä http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kengät/arkikengät/nly-shoes-427/flat-over-knee-boot-428761-14/

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram