ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Let it snow

Ai että! Täällä ollaan ihan adrenaliinivyöryissä oltu koko päivä, meinaan sen verran fiiliksissä olen uudesta kamerasta. Aikamoinen hifistelylaite se on kyllä, mutta juuri sopiva meikäläisen käyttöön! Eilen siis alennushaukkana kävin ostamassa itselleni Olympus Pen Lite E- pl 7:n sekä sen kaveriksi valovoimaisen 45 mm objektiivin. Nyt on tämä tyttö tyytyväinen, tosin lompakko vähän oheni, mutta aika monta satasta säästyi silti kiitos salapoliisityön. 

Ja kun on uusi kamera niin täytyipä sitä heti testatakin tositoimessa. Valo meinasi kyllä loppua kesken kuvausten, mutta siitä selvittiin. Aika hauskasti kävi muuten meillä ystäväni kanssa kun kuvailtiin ja tuli melko pimeää, mutta yhtäkkiä puistossa olevat lyhdyt syttyivät (tietenkin) ja niistä saatiin aika kiva efekti kuviin :) Katsokaa itse:


 -20 asteen pakkasessa olin eilen kääriytynyt ihanan lämpimään Lexingtonin untuvaparkaan, joka todellakin ajaa asiansa näillä keleillä. Ei tuntunut kylmyys sitten yhtään missään. Päähän vetäisin tupsupipon ja jaloissa oli tuttu yhdistelmä vahapintaiset housut sekä pitkät saappaat. Asu oli lämmin, ilman että tarvitsi näyttää pilkkijältä.

Illemmalla suuntasin keskustasta vielä erään toisen ystäväni luokse, jonka kanssa joimme vielä iltateet ja höpisimme niitä näitä. Parit naurukohtauksetkin saatiin, liekö väsymyksen aiheuttamaa ja se, että molemmat ovat vielä hieman puolikuntoisia. Koetimme hioa hieman uuden vuoden suunnitelmia, mutta lopulta päädyimme siihen, että katsotaan miten käy. Ihan turhaan stressataan juhlasta, kun tuntuu ettei se uusi vuosi ole oikein koskaan ollut mitenkään ihmeellinen. Go with the flow on tämän vuoden mottomme sen suhteen.

Sitten vielä lopuksi pieni huomautus blogin uudistuneesta ulkoasusta. Sunnuntaina kun kerrankin oli aikaa istua kunnolla läppärin kanssa sohvalla, taiteilin tänne muun muassa uuden bannerin, vaihdoin fontteja sekä järjestyksiä ja Instagramin kuvani näkyvät sivuilla hieman eri tavalla. Eli te, jotka yleensä selaatte blogiani puhelimesta, suosittelen vaihtamaan näkymän alkuperäiseen niin näette, miltä sivuni näyttävät nykyään ;) 

Harppauksia siis otetaan eteenpäin koko ajan täällä (toivottavasti) ja tästä on hyvä jatkaa! Oletteko muuten vielä selvittäneet uuden vuoden kuvioita? Vietättekö sitä kenties mökillä, kotona, baarissa?


Comments

  1. ääh, toi takki on niin ihana! Sopii sulle kuin nenä päähän. :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram