ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Perfect pair of black boots

Otsikkokin sen kertoo, olen löytänyt aivan täydelliset melkein ylipolven saappaat. Hetken aikaa olen mielessäni kutkutellut kuinka yhdet matalat mustat kengät olisi vielä hyvä olla. Hunterithan minulla on, mutta kumpparit ovat aina kumpparit. Jotkut siistit, sirot pitkävartiset olisi aika bueno. Sitten boom! Sellaiset tuli vastaan lehteä selaillessani. Nämä saappaat pystyi tilaamaan Bubbleroomista ja heti sinne suuntasin. Jäljellä oli enää vain minun kokoa! Tämän täytyi olla kohtaloa ;) Näpy näpy ja saappaat lähtivät tilaukseen. Ja tässä ne nyt sitten ovat:


Saappaissa on 5 cm korko, mutta se antaa sopivaa siroutta niihin, eikä jalkakaan väsy niissä. Ensimmäisen kerran kun sisäänajoin kyseiset saapikkaat, tuli sinä päivänä käveltyä useita kilometreja ne jalassa Vaasassa kotoa kampukselle ja takaisin. Ei tullut rakkuloita eikä kenkäkään puristanut mistään. Jälleen kerran siis onnistunut nettiostos :) 

Eilen siis saaavuin myöhään laukkuineni Helsinkiin ja se on loma hip hei! Mutta nyt tämä neitokainen alkaa karistella unihiekat silmistä ja töihin täytyisi lähteä. Hauska päivä tulossa, nimittäin emännointiä Winter Wonderland- teemaisissa pikkujouluissa. Varmasti jonkinmoista materiaalia tulossa sieltä Instagramini puolella @essiesophie.

Kuulemisiin!

Comments

Follow me on instagram