ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Quick hello


Heippis ja uudessa viikossa mennään taas :) Pikaisesti moikkailen, täällä huhkitaan tenttimateriaalien kanssa aamusta pitkälle iltapäivään. Viime viikonloppukin sujui suurinpiirtein ylläolevissa tunnelmissa: Perjantaina harmaan ja sateisen päivän piristeeksi otin taukoa kouluhommista ja kävin ystävieni kanssa Sweet Vaasassa kakkukaakaolla. Kaakaon kylkeen saa aina täällä vaahtokarkin, jonka voi upottaa juomaan. Tällä kertaa päälle oli taiteiltu myös lumihiutale kanelista. Miten söpöä!

Olen aivan hulluna huonetuoksuihin sekä tuoksukynttilöihin. Uusimman ihanan mausteisen tuoksun löysin Indiskasta ja sitä polttelen lähes joka päivä. Kynttilät tuovat kivaa tunnelmaa kotiin. Kun kynttilä on täysin palanut, jäljelle jää nätti rasia, jonka voi käyttää vaikka korujen säilytykseen :) Hyvä lahjavinkki myös!

Lauantai ja sunnuntai kuluivat pääosin alimmaisten kuvien tunnelmissa. Jäin kuin jäinkin loppujen lopuksi Itsenäisyyspäivänä ihan vain kotosalle. Mummo mikä mummo ;) Sunnuntaina oli huikean salitreenin vuoro ja nyt kolottaa paikkoja. Etsiskelin netistä inspiraatioksi kaiken maailman vinkkejä treeneihin ja nyt tuntuu, että olen löytänyt ne itselleni sopivat liikkeet. ( I heart jalkaprässi) Täytyy etsiä, josko Helsingin suunnasta löytyisi kuukaudeksi jokin sopiva sali, ettei homma mene aivan mässäilyksi loman aikana.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin siis! Eilen kävin kyllä kotimatkalla hakemassa yhden odotetun paketin postista ja hetken testailun jälkeen ilokseni totesin, että nuo ihanuudet sopivat kuin hansikas. Mitä olin siis tilannut? Sen kerron teille piakkoin :)

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram