ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

LayersIhanaa aurinkoa ja kirpakkaa pakkasta. Keli on tänään ollut mitä ihanin ja päätin pukeutua hameeseen vaihteeksi. Edellisen kerran esittelin kuvan beigen hameen täällä loppukesästä, mutta tänään olisi talviversion vuoro. Tosin värimaailma on edelleen aika sama.Pakkastahan tänään on ollut, vieläpä ihan reippaasti. Hullu mikä hullu, en silti hautautunut untuvatakkiin, vaan pukeuduin kerroksittain. Pitkät saappaat, parit sukkikset, pusero ja paksu neuletakki takin alla pitivät lämpimänä. Piposta ja hanskoista puhumattakaan. Sormet tosin vähän jäätyivät kuvattaessa. Oltiin ystäväni kanssa sovittu kuvaustreffit pitkästä aikaa täällä Helsingin päässä ja oli mukava nopeasti kuvata sekä vaihtaa kuulumiset :)Hame piristää kyllä kivasti arkiasuja! Ja tässä todiste, että siihen voi pukeutua myös kylmällä säällä ;) Tykkään asusta hirmuisesti, mutta mitä te tuumatte?

// Last time wore my beige skirt was here, and todays outfit post is a winter versionof it. Today has been very cold, I guess -10 degerees, but this is the way you can still wear skirt on a clod day. You have to use layers. I must say that I like it very much! :) How about you guys?


WEARING:
Zara skirt
Zara blouse
Mango jacket (here)
Boots from Bubbleroom (similar here and here)
Ralph Lauren bag

Comments

 1. Ompas ihana asu! :) Löysin tuon samaisen hameen Zarasta joskus loka-marraskuussa, mutta tälle pätkälle se on ehkä hitusen liian pitkä, joten kaapissa on odotellut käyttöä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos paljon! :) Kiva että tykkäät... Voi harmi, sillä hame on kyllä tosi kiva ja helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Entäpä jos sitä pitäisi hieman korkeammalla? :)

   Delete
 2. Ootko aina halunnu kauppakorkeaan? Ja kuinka paljon kulutit aikaa pääsykokeisiin lukemiseen? Tottakai kaikki lukumäärät ovat yksilöllisiä, mutta ihan mielenkiinnosta kyselen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! En aina, aluksi kirjoitusten jälkeen halusin hetken valtsikkaan lukemaan viestintää. Hyvin pian tajusin, että kauppakorkea onkin se minun juttu. Pääsin toisella kerralla sisään, kun olin ymmärtänyt sen määrän/ taktiikan mitä vaaditaan sisäänpääsyyn :) Aloitin helmikuun puolessa välissä lukemisen, aluksi noin 6h päivässä 5-6 krt viikossa. Viimeinen kuukausi ja 2 viikkoa ovat tärkeimmät. Luin noin 8 tuntia päivässä, mutta yhden vapaapäivän sallin silti viikossa...Voin tästä kirjoitella tarkemmin vaikka oman postauksen ja antaa muutamia tärppejä pääsykoelukemisen :)

   Delete
  2. Jään innolla odottamaan postausta! :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram