ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sweet weekend

Ihan mielettömän hauska viikonloppu takana ja täällä päivittelen vähän kuulumisia sängyn pohjalta. En muista milloin viimeksi olisin nauranut näin paljon päivittäin! Olo on väsynyt, mutta ihanan raukea ja muistot viikonlopun kommelluksista piristävät varmasti harmaata arkea.

Viikonloppuun sisältyi siis paljon naurukohtauksia (vedet silmistä valuen ja osittain kippurassa nauraen), syömistä ja stressitöntä hengailua parhaassa seurassa. Eilen päivällä kävimme lounaalla keskustassa, jonka jälkeen söimme jälkkärit Sweet Vaasassa. Paikka oli varsin täynnä, mutta pienen taistelun jälkeen saimme itsellemme paikat ja nautiskelimme ihanista kakkupaloista kera kaakaon, teen sekä kahvin. Juttua myös riitti maan ja taivaan väliltä ;)Vuoden ensimmäinen kakkukattaus sisälsi pari mars- kakkua sekä vadelmajuustokakun. Itse otin vielä kaakaon, joka lämmitti kivasti pikku happihyppelyn jälkeen :)

Tässä iltasella ajattelin vielä ehkä katsastaa yhden elokuvan ja sen jälkeen painua pehkuihin. On meinaan sen verran rättiväsynyt olo ja jotta ensi viikko starttaisi hyvin, haluan nukkua kunnon yöunet. Mutta nyt, leffa pyörimään ja toivottelen vielä rennot sunnuntait kaikille!

Comments

Follow me on instagram