ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Diorskin Nude Tan sun powder


Mitä tulee aurinkopuutereihin ja omiin suosikkeihini, olen useimmiten käyttänyt merkkejä kuten Make up Store, Mac tai Inglotia. Niissä on hyvä hinta-laatu -suhde ja pidän siitä, että tuotteissa on tarpeeksi pigmenntiä ja ne ovat riittoisia. Pieni määrä väriä siveltimessä siis riittää, eikä aurinkopuuteria tarvitse lisäillä päivän aikana. Kulutettua viimeisimmän Inglotin aurinkopuuterini loppuun (ja se taisi itseasiassa vielä tippua lattiallekin ja mennä tuhannen palasiksi) oli aika hommata uusi tilalle. Katselin Make up storen valikoimista josko sieltä olisi löytynyt joskus käyttämääni sävyä, mutta ei, kaikki olivat todella kimalteisia. Inglotiahan täällä Vaasassa ei myydä, joten piti tällä kertaa valita täysin uusi tuote. Päädyin Dioriin tällä kertaa ja olen tykästynyt tuotteseen niin paljon, että on pakko mainita se täällä bloginkin puolella. Aurinkopuutereiden aatelia ehdottomasti!

Kaunis rasia, kätevä sivellin ja ihan ehdoton juttu oli että sekä siveltimellä että rasialla on omat samettiset Diorin pussukat. No johan nyt on. Näiden avulla pysyy kuitenkin sekä rasia että sivellin siistinä ja niitä voi hyvillä mielin kuljettaa laukussa mukana. Valitsin aurinkopuuterin sävyistä numero nelosen (Spicy), joka tuo kivasti väriä kasvoihin talvisaikaan ja kesällä puuterista saa sopivasti hehkua kasvoihin sekä kaulalle ja dekolteeseen.

Vaikka tällä tuotteella on hintaa aika melkoisesti, melkeinpä tuplat verrattuna aikaisempiin käyttämiin tuotteisiini, vaikuttaa se todella riittoisalta ja laadunsa väärtiltä. Joten jos ei haittaa panostaa kosmetiikkaan, voin lämpimästi suositella kyseistä putelia! 

//What it comes to sun powders, I've preferred brands such as Make up store, Mac or Inglot. Price level is good, quality is too. Only small amount of powder on your skin is enough and you don't have to add it more during the day. After I used all of my Inglot sun powder, it was time to pick a new one. This time I chose Dior, because I couldn't find any Mac or Inglot here in Vaasa. Make up store had some powders but they were too shiny. I like matte. I've been using this Dior now for a month and I like it very much. Enough colour, beautiful box and a small kabuki comes with the powder too. Okay, it costs about twice as much as the ones I've been using lately, but if you don't mind to spend a few euros more, I warmly suggest Dior :)


Comments

Follow me on instagram