ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Faux leather pants


Jos etsit supermukavia, istuvia tekonahkahousuja (jotka ei myöskään hiosta): Vila is the answer. Helsingin reissulla kävimme kiertelemässä ennen leffan alkua vähän Kampin liikkeissä ja siellä törmäsin näihin. Ensin vähän epäilin, etenkin pituutta, mutta jalkaani ne vedettyä en voinut kuin todeta että nämä ovat superhyvät! Hintakaan ei ollut mahdoton (34,95 jos oikein muistan) eli nyt pika pikaan suunta kohti Vilaa. Kyseisiä pökiä voi käyttää myös kesäkeleillä, sillä kangas on ihanan ohutta kuitenkin :) 

Tänään yhdistin kyseiset pökät harmaan alpakkaneuleen sekä Vagabondin rokahtavien nilkkureiden kanssa. Kaualle vielä viitta poikittain, joka toi kivaa runsautta asuun. Aurinkokin pilkahti sopivasti taivaalta parin räntää poikittain taivaalta- päivän jälkeen. Mitäs pidätte? Hieman tummempaa vaihteeksi :)Nude laukku pehimitti myös vähän tummaa asua ja tuo mielestäni kivaa kontrastia. WEARING
Vila faux leather pants
Vagabond shoes
Selected Femme shirt
Mango jacket
Etcetera poncho
Céline sunglasses
R.L. bag

// Hi guys! Here's my outfit with a Vila's faux leather pants. Quite dark outfit this time, but I like it :) What about you?

Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

Comments

 1. Wow, ihan mielettömän ihana asu, ja täytyy itsekin lähteä käymään Vilassa, jos nuo olisi mullekkin hyvät! Olen nimittäin etsinyt todella kauan mulle sopivia ja istuvia tekonahkahousuja, ja tämä olikin ihana vinkki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Kannattaa juu ja housut ovat melko joustavaa matskua eli kannattaa ottaa kokoa pienempi kuin normaalisti. Xx

   Delete
 2. You look fantastic. I love my faux-leather pants. They are one of my favorite wardrobe items.

  Sharon
  http://www.afashioncrowd.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! ... Indeed! And you can wear them almost any time.

   Delete
 3. Pahoittelut tästä vahingossa poistin kommentin kun puhelimella niitä luin. Onneksi ehdin lukaista mitä olit kirjoitellut ja ehdottomasti käy kokeilemassa! :) Housut ovat tosin aika suositut ja kun omani ostin, oli jäljellä enää vain muutama koko eli kannattaa melko ripeä olla :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram