ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Past weekend

Sunnuntai- iltaa täällä vietetään jälleen kerran junassa kohti Vaasaa. Kiireisimmät kouluhommat sain äsken tehtyä pois alta ja nyt voin rauhassa keskittyä vähän kuluneen viikonlopun kuvasatoon, jonka ajattelin jakaa myös teille tässä samalla. 

Viikonloppu alkoi siis after work- tunnelmissa Teatterissa. Korkkasimme ystäväni kanssa hyvän viinipullon ja nautiskelimme sitä rauhassa jutellen samalla ties mistä. Maailmanparannus oli aika lähellä sanoisinko ;) Kotona olin kuitenkin jo ennen puoltayötä, sillä parin lasillisen jälkeen iski kyllä semmoinen väsymys ettei hetkeen ole ollut.Lauantaina sain nukkua ( vihdoin ) niin pitkään kui ikinä halusin. Noh, voitte varmaan arvatakin että tämä neiti pomppasi ylös jo aamukhdeksan jälkeen. Mitä ihmettä? En tiedä, ei vain väsyttänyt. Kai se on niin, että kun on heräillyt koko viikon ihan mielettömän aikaisin, jää siitä jonkinmoinen rutiini päälle. Noh, ehdinpä viettää hyvin hyvin hitaan aamun ja nukkua lisäksi päikkäritkin.

Iltapäivästä tapasin erään toisen ystäväni ja kävimme AdTractionin blogitapahtumassa. Siellä vierähtikin pari tuntia ja tarjolla oli hieman purtavaa sekä juotavaa erikoiskahveista jääteehen. Parit latet tuli kyllä siellä vetäistyä, niin pitkään aikaan en ole kunnon erikoiskahvia saanut. Tavallista tuleekin litkittyä harvasen päivä. 

Tapahtuman jälkeen käppäilimme keskustassa ihan hetkisen ja räpsin siinä vielä parit kuvat matkan varrella. Helsingissä oli viikonloppuna Street Gastro- tapahtuma, joka keräsi ihan hirmuisesti porukkaa Esplanadille sekä Senaatintorille. Itse en siellä valitettavasti ehtinyt käydä, mutta tuleehan näitä. Ehkä ensi kerralla sitten :)

Illan päätteeksi hotkaisimme vielä ystäväni tekemät banaaniletut ja hautauduimme peiton alle katselemaan Netflixiä. Banaanilettujen ulkomuoto oli tällä kertaa, sanotaanko mössöinen, ettei niistä kyllä millään saanut edustuskelpoista kuvaa tänne. Maku oli kuitenkin sitäkin parempi! Muutama mustaherukka sekaan ja ääntä kohti. Hyvää oli.

Tänään olen puolestani oikeastaan viettänyt aikaa porukoiden kanssa ja pakkailin siinä samalla. Ehdin vielä ennen junaanlähtöä nähdä myös kolmatta ystävääni ja kahvitkin siinä hörpittiin :) Melko ruokapainotteinen viikonloppu siis ollut, mutta en yhtään sen enempää olisi toivonutkaan. Kuten sanottu, toisinaan on ihan hyvä kuunnella kroppaa ja ottaa iisisti.

// Few pictures from the past weekend. As I mentioned earlier, I took it very chill. No partying, just enjoing the free time and having a blast with my friends. Talk soon!

Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

Comments

Follow me on instagram