ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Moving


Sinne se jäi. Vaasan koti. Aamulla lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä ja tämän postauksen tullessa ulos olemme varmaankin jossain Tampereen hujakoilla. Täytyy sanoa että ehkä vähän oli ristiriitaiset tunteet kannettaessa viimeiset pussit ja laukut pois sekä sulkiessani oven. Toinen vuosi meni ihan hirmuisen nopeasti ohi ja kaiken kaikkiaan pidin jopa enemmän tästä kuluneesta vuodesta kuin fuksivuodesta. Kuviot olivat tutut ja opiskeltiin juuri sitä mitä oltiin itse valittu. En käynyt Helsingissäkään ihan niin usein kuin viime vuonna. Kaiken kaikkiaan lukuvuosi on ollut oikein hauska ja oikeasti nautin siitä opiskelijaelämästä, mikä meillä Vaasassa on.

Toisaalta jokaisessa asiassa on aina kaksi puolta ja tässä tapauksessa se toinen puoli on innostuneisuus. Odotan niitä tuttuja kotikulmia, joista muutin pari vuotta sitten. Odotan, että näen kaikki ne toiset ystäväni Helsingin päässä (ja osaa sitten kun kaikki ovat kotiutuneet Vaasasta). Odotan kesä- Helsinkiä ja sitä ihanaa sekä iloista puheensorinaa terasseilla. Ja kaikista parasta on, arvatkaa mikä? Se että siellä on elämää myös sunnuntaisin! Ihmiset tosiaan poistuu omasta kodistaan sunnuntaisin sen sijaan että nökötetään neljän seinän sisällä. Käydään brunsseilla, kävelyillä, lenkillä, leffassa, dinnerillä tai sitten ihan vaan hengaillaan. Odotan myös sitä, että saan sisustettua iiihanan pikkukodin itselleni, jossa on mukava tehdä kandia sitten syksyllä. Niin, ne on ne pienet asiat mitkä merkkaa joskus ;)

Näissä ajatuksissa siis kylvetään tänään. Mitäs viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Itse taidan olla lasillisen ansainnut ja sellaisen aion nautiskellakin illalla kun tavarat on purettu. Hyvässä seurassa tietenkin!

//Yesterday was the moving day. I felt kinda sad to leave the city but then I remembered how much I like about Helsinki. After all, it feels more like my home town. It has been so much fun in Vaasa but I can't wait to arrive Helsinki and start my summer! 

I think I deserve a glass of wine today, in a good company of course! What about you? Have you any plans for weekend?

Comments

 1. Helsinki vaan on paras ;)
  Kuvia uudesta kotikolosta odotellaan jo! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! <3 Hehe niitä tulee ihan varmasti :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram