ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Oversized


Vaihteeksi vähän rentoa asua! Perjantaina kävin kampuksella tenttimässä ja sen jälkeen tosiaan sunnattiin Sweet Vaasaan. Yhdistin rennosti korallia ja khakia revittyjen farkkujen kanssa. Mukava, mutta siisti asu jälleen kerran. Aurinko pilkahti kivasti taivaalta tuolloin, mutta tuuli oli (jälleen kerran) aikamoinen ja toisinaan kuvattaessa aiheutti hieman haastetta siihen :D Toisin sanoen valuvia silmiä ja hiuksia naamalla kuin tuulitunnelissa konsanaan!


Khakinvihreä takki on uusi löytö Gina Tricotilta. Oikeastaan näin sen ensiksi ystäväni päällä, tosi sinisenä, mutta takki oli niin hyvännäköinen että oli itsekin pakko käydä kokeilemassa. Valitsin itselleni vihreän, sillä näin brunetelle se sopisi paremmin. Takki piti kylmästä viimasta huolimatta hyvin tuulta. 


WEARING
Gina Tricot jacket, knit and jeans
Balmuir scarf
Louis Vuitton bag
Converse shoes


// First outfit of the week. Something casual this time :) I wore my new oversized jacket with knit and jeans. Despite the sunshine, wind was quite cold again but the jacket was very warm though. What do you think?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

Comments

Follow me on instagram