ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

House of Akoya


Alkuviikosta kävin blogiyhteistyön merkeissä katselemassa kauniita Alexandre de Parisin hiuskoruja ihastuttavassa Akoyan liikkeessä Ullanlinnassa. Akoya on perheyritys, joka on toiminut kello- ja jalometallialalla yli 25 vuotta. Heidän valikoimastaan löytyy niin hopea-, kulta- kuin timanttikoruja sekä kelloja ja taidettakin. Tällä kertaa pääpaino oli kuitenkin kyseisissä hiuskoruissa ja voi pojat mitä ihanuuksia heillä olikaan!Hiuskorut valmistetaan melkeinpä käsityönä ja materiaalina käytetään puuvilla-asetaattia, joka on hyvin pitkälti samaa ainetta kuin aurinkolaseissa. Ne eivät vahingoita hiusta ja kestävät siis erinomaisesti ahkeraakin käyttöä. Koristeina hiuskoruissa on käytetty Swarovskin kristalleja sekä kultausta. Kuka sanoi ettei hiuskoristeissa voi olla pientä luksusta? ;) Ihastuin erityisesti ensimmäisen kuvan Chanel- henkisiin rusettikoristeisiin sekä hainhampaisiin Swarovskin kristalleilla höystettynä. Klipseillä saa hiukset kiinni helposti sekä kauniisti ja ne pelastavat myös huonon hiuspäivän kun ei tarvitse takuta tottelemattomien suortuvien kanssa:
Etenkin hevosihmisten parissa Akoyan hevosaiheiset korut ovat varsin tuttu näky. Mallailin hieman myös tätä kaunista kultaista kuolainrannekorua, jossa kuolaimet on yhdistetty toisiinsa timanttisin soljin. Melkoinen katseenvangitsija täytyy myöntää! Koruja voidaan valmistaa myös niin, että asiakas tuo tarpeettomat kulta/ hopeakorunsa ja ne sulatetaan sekä valetaan uuteen koruun mukaan. Kätevää eikö vain?

Akoyan valikoimaan voi tutustua täällä ja Facebook- sivut löytyvät täältä.

Mitä pidätte koruista? Löytyykö sieltä ruudun takaa keneltäkään näitä ihanuuksia? Mukavaa perjantaita!


Comments

 1. Kauniin näköisiä! En ollutkaan aiemmin tästä merkistä kuullut, mutta varsinkin noi hiusjutut näyttää tosi kivoilta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Kannattaa tsekata, koska näitä ei ainakaan vielä ole ihan joka toisella vastaantulijalla ;) Xx

   Delete
 2. Moikka,

  Missäköhän hintaluokissa nuo kuolainkäsikorut suunnilleen ovat? Nettisivuilta en ainakaan löytänyt hintoja/tuotteita/kuvia...? Olisi ihana syntymäpäivälahja idea ystävälleni, hevosihmisiä kun olemme myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kuolainrannekoruista löytyy halvin ohut hopeinen rannekoru muistaakseni noin 300€ ja siitä ylöspäin. Kannattaa mennä käymään Akoyalla ja katselemaan sopivia koruja. He ovat siellä todella joustavia myös maksujen suhteen jos ei ihan heti pysty koko korua maksamaan kun on tosiaan aika isoista summista kyse :) Elinikäisiähän ne toki ovat!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram