ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Red riding hood


Keväistä alkanutta viikkoa ihanaiset! Täällä ruudun toisella puolella ollaan selvitty pikkuhiljaa vapusta ja parin päivän vapaatkin ovat edessä. Akkujen lataukseen se menee, en ole viettänyt ainuttakaan koti-iltaa esimerkiksi sen jälkeen kun tänne Helsingin päähän saavuin. Tulee siis tarpeeseen :) 

Sitten vähän pilkahdus väriä! Punainen klassinen suora takki on ollut haaveenani jo pitkään ja olen tuota takkia stalkannut Zarasta jo tovin. Vasta hetki sitten se oli tosin ilmestynyt itse liikkeeseenkin ja sovittaessani takkia se vaan oli niin täydellinen! Juuh, takki kainaloon ja kassalle mars.Punaisesta saa kivaa kontrastia ja näyttävyyttä ihan perusvaatteiden kanssa. Yhdistin takin tällä kertaa perusteepparin (On muuten hyvälaatuinen!), farkkujen ja nilkkureiden kanssa. Ai vitsit miten kivaa on ollut kun ei ole tarvinnut pukeutua järkyttävään määrään toppaa. Sieltä se kesä tulee ;)

Mitä pidätte? Iskeekö Punahilkka-väri? 


WEARING
Zara coat
Céline sunglasses
Samsoe t shirt (here*)
Gina Tricot jeans
Bianco boots
Mulberry bag


// I've been looking a jacket like this for a long time. I wanted something colourful and make a little statement. People use so much dark colours here and I must addmit I do it too. It's so easy, but so is wearing colours. Adding one colourful thing to your outfit gives a nice boost for it. I wore my red jacket with a basic tee and jeans. And it works! Simple as that :) What do you think? 

Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram