ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

What are Sundays for?


Uskokaa tai älkää, mutta nukahdin eilen illalla kello yhdeksän ja heräilin tuossa muutama tunti sitten, mutta siksi sunnuntait ovat olemassa. Sen voi viettää niin sängyn pohjalla, tai sitten reippaillen taikka yhdistää molempia. Sunnuntait ovat monelle myös se päivä, joka vietetään yhdessä perheen kanssa. Minulle sunnuntait ovat yleensä leppoisaa aikaa tehden juuri sitä mitä huvittaa, sillä monesti viikonmuut päivät kuluvat joko opiskelujen tai töiden merkeissä.

Tänään ajattelin hyvin nukutun yön jälkeen (ja kun tästä heräilen) viettää sen osin ystävieni ja osin perheen kanssa. Nauttia upeasta aurinkoisesta säästä ja kerätä voimia ensi viikkoa varten. Onneksi tosin alkuviikko on minulla ihan vapaata ja voin ihan rauhassa palautua viikon töistä :) Eräs hyvä ystäväni lähtee ensi viikolla kesäksi Amerikkaan, joten jonkinmoiset heipat pitäisi myös hänen kanssaan sanoa.

Näillä fiiliksillä tänään! Miten te yleensä vietätte sunnuntaita? Ahdistaako uusi tuleva viikko vai ovatko sunnuntait se viikon ainoa päivä kun ei tarvitse stressata? :)


// Can you imagine that I slept almost 15 hours last night? But that's what Sundays are for and I've been working a lot this week so this was a good thing :) Usually I like to take it easy on sundays: Meet my friends and family or just relax at home. Today's plans are pretty much the same and the weather is gorgeus, so why not to have a little walk in a park too? 

How you guys usually spent your Sundays? Just chilling or do you think about the new week already?Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

  1. Nyt on pakko viilata pilkkua ja kysyä, että meinasitko otsikolla kenties "what are Sundays for" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuh sitä meinasin! Nämä on näitä, oikosulku kirjoittaessa :D

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram