ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Chains


 Top and sandals from Zara


Tuntuu että kaupat ovat pullollaan kaikkea ihanaa ja kesäistä. Eräs detalji, minkä olen bongannut vähän siellä sun täällä ovat ketjut. Niin vaatteissa kuin asusteissakin! Zaran kesän mallistossa on ihania puuterimaisia sävyjä, joihin on yhdistetty kultaista ketjua. Kuvan toppi sopii niin housujen kuin hameenkin kanssa. Itselläni on oikein nätti kombo mielessä, mutta sitä ei kyllä ihan vielä näillä säillä voi toteuttaa. Toivotaan että lukemat hiposivat jossain välissä lähemmäs 20:tä.

Omistan todella vähän sandaaleja. Kuvan pari on oikeastaan ainoa tällä hetkellä :D Olen enemmänkin ballerina- ihmisiä, mutta kunnon helteiden saapuessa on se niin paljon mukavampaa tassutella sandaaleissa kuin umpinaisissa kengissä. Zaran sandaalit ovat simppelit, mutta pienellä twistillä ja siksi ne passaavat hyvin sekä arkeen että vähän hienompaankin menoon. Eikö vain?

Mukavaa viikon alkua! 

// This season one little detail I have an eye on, is chains. Especially Zara has few pretty items in its collection that I added to my wardrobe. Top is pretty basic but I love the chain details on the top. It goes with everything from pants to skirts.

I don't own many pairs of sandals. These are actually my only ones, because I prefer ballerinas. BUT when it's warm enough, it's more comfortable to wear open toe sandals than ballerinas. These beauties are very simple but with a twist. I would wear them together with a casual everyday outfit but why not with a skirt too? 

Happy new week! Hope you have a nice Monday :)

 
Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram