ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Saturday so far

Mieletöntä lauantaita! Omani on ollut varsin leppoisa kaiken kaikkiaan ja pääsin jopa nautiskelemaan aivan ihanasta kesäpäivästäkin. Nappailin päivän mittaan puhelimella kuvia ja tässä olisi siis hieman tämän päivän satoa via iPhone :)
Aamun velvollisuuksien jälkeen hain ystäväni kotoa ja suuntasimme rannalle viettämään kesän ensimmäistä biitsipäivää (!!) Ensiksi kävimme tietenkin hankkimassa hyvät eväät päivää varten ja kuljimme onnesta soikeana hyllyjen välillä keräilemässä meidän auringonotto- eväitä. Sitä hykertelyn ja innostuksen määrää, voitte kuvitella. Evääksi tarttui niin tuoreita mansikoita kuin muuta pikku purtavaakin. Pääsin myös käyttämään tänän keväänä H&M:stä bongaamiani palmubikineitä, joiden kanssa sopivat Glitterin vihreät retrolasit paremmin kuin hyvin!

// Today was this Summer's first beach day ever. Me and my friend were SO excited! We got something to eat too, e.g. fresh strawberries. We were in Heaven ;) I also love my bikinis and matching sunglasses, it's kinda 70's but I like it.


Tänään pääsin käyttämään myös shortseja ensimmäistä kertaa! Yhdistin hieman seaside-henkisesti raidalliset, korkeavyötäröiset Stefanelin shortsini valkoisten espadrillojen sekä rennon puseron kanssa. Espadrillot ovat ihan lempikenkiäni näin kesällä ja niillä on muuten superhyvä kävellä myös hiekalla. Ei nimittäin mene hiekkaa kenkiin, se huomattiin.

//Today was also the day when I managed to wear shorts. I wore them together with the white espadrillos and a blouse. 


Mitä olisi rantapäivä ilman after beach juomia? Pistäydyimme päivän lopuksi läheiseen rantakahvilaan nautiskelemaan vielä jäälatet. Olin ihan unohtanut sen olemassaolon ja voi että miten hyvää se tekikään. Ihana kahvin maku, mutta silti raikas ja viilentävä juoma.

Nyt olen kotosalla ja kohta pitäisikin alkaa valmistautumaan illan töitä varten. Tuli kuitenkin niin tarpeeseen saada viettää näin leppoisa ja onnistunut kesäpäivä <3 Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä mukavaa!

// At the end of our beach day, we had ice lattes. I was totally forgotten those drinks exist. So refreshing but still tasted like coffee. Sun was still shining and we sat on the terrace, it was a perfect way to end the day. Hope you have had an amazing Saturday too:) Later!


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram