ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sushi Monday


Moikka! Mitenkäs teidän juhannuksen vietot sujuivat? Omani oli todella onnistunut ja hyvillä mielin, vaikka melko väsyneenä, on mukavaa aloittaa uusi viikko. Tänään tapasin erään ystäväni pitkän tauon jälkeen ja napattiin kotini lähistöltä sushit mukaan. Voi vitsit miten hyvää! Voisin syödä sushia vaikka joka päivä :)

Huomenna olisi sitten seuraavan reissun paikka! Suuntaamme tyttöporukalla Hankoon pariksi päiväksi, tarkoituksena vähän rentoutua ja nauttia vapaapäivistä. Olen viettänyt usein viikonloppua Hangossa yleensä Regatan aikoihin, mutta tänä vuonna en silloin sinne ehdi sillä suuntaan ensimmäistä kertaa Ruis Rockiin. Vähän jänskättää, mutta monet sanovat, että Ruissi on kesän yksi parhaimmista festareista. Onko siellä muita Turun suunnalle silloin suuntaavia? Kättä pystyyn! Mutta nyt, väsy painaa sen verran että pakko alkaa käymään untenmaille. Aamulla koitan ehtiä pyykkäämään sekä pakatakin pitäisi uudestaan. Onneksi en ole vielä edellistäkään purkanut, joten siihen ei pitäisi kauaa mennä.

// How was your Midsummer weekend? Mine was full of fun! Now I'm tired but happy and I've been sleeping almost the whole day. And ate some sushi ;) It's one of my favorite food! I could eat it everyday. 

Tomorrow is time to take off again and go to Hanko with the girls. This trip is all about taking it easy, eat good food and have fun. I love Hanko and its atmosphere. I'm sure I'll make a few posts about our getaway.  But now, I have to go to sleep. I got few things to do tomorrow before we leave to Hanko. Bye!Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

 1. Tykkään ihan hirmuisesti sun blogista ja kirjoitustyylistä! :) Sait uuden seuraajan! :)

  Mun tekisi todella paljon mieli mennä sekä Ruissiin että Regattaan, mutta mulla on perinteinen homma lauantaina koko päivän, mitä en halua missata -kesä ei tunnu kesältä, jos sinne ei mene. Hangossa ja Turussa on kyllä pakko päästä käymään kesällä -todellisia kesäkaupunkeja. No ehkä sitten, kun ilmat parantuvat niin voisi lähteäkin jonnekkin liikenteeseen ja festareille! :)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei aivan mahtavaa että tykkäät! :) Mukava kuulla! Hyvä puoli on se, että kumpaankin kaupunkiin voi suunnata vaikka ei olisi mitään erikoista tapahtumaa tiedossa. Hangossa on kuitenkin läpi kesän ohjelmaa lähes joka viikko :) Xx

   Delete
 2. Ruissi on paras! Toivottavasti vaan saadaan hyvät ilmat :)

  t: turkulainen

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram