ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Throwback: May

Miettikääpä, se on nyt ihan virallisesti KESÄ! Oikei, säät eivät ehkä ole ihan niin kesäisiä (varsinkaan eilen), mutta ei anneta sen haitata. Tänään voitaisiinkin vähän katsoa taaksepäin ja miettiä, mitä kaikkea tuli toukokuussa tehtyä :)
Toukokuu käynnistyi tietenkin vapun vietolla ja olin juuri samalla viikolla muuttanut takaisin Helsinkiin. Arki lähti heti pyörimään kahtasataa ja tapasin ihan hirmuisesti vanhoja tuttuja, mutta tustustuin myös uusiin. Nyt vasta tajusin, miten rauhallista olikaan Vaasassa ollut. Aivan mieletön fiilishän se oli kun pääsi taas kotikaupunkiin ja ennen kaikkea se, että uusi koti miellytti hyvinkin paljon. Kannatti siis ostaa sika säkissä ;)
Töitä paiskittiin myös hyvää tahtia toukokuussa, vähän ehkä jännitti miten saisin yhdistettyä pitkät työpäivät blogijuttujen kanssa. Mutta koska tämä bloggaaminen on minulle varsin mieluisaa, ei ole ollut ongelmaa yhdistää näitä kahta. Onneksi! Aivan ihania yhteistyöjuttujakin sain tehdä yhdessä eri yritysten kanssa. Iso kiitos vielä teille!

Asujen puolesta ollaan siirrytty talvitakeista ja toppavaatteista välikausiasuihin sekä vähän kesäisempiinkin juttuihin. Mekkoa en ole vielä viitsinyt pukea, vaikka paljon on jo esimerkiksi maximekkoja katukuvassa näkynyt. Pidän erityisesti tuosta punaisesta klassisesta takista, joka on aivan ihastuttava väripilkku toisinaan melko turvallisen pukeutumiseni rinnalla. Kaveripiiristäni on myös kuoriutunut pari oikein mestarikuvaajaa, joiden kanssa on hauska käydä räpsimässä vähän erilaisia asukuviakin.Kas näin! Näissä merkeissä oltiin toukokuussa. Onko teillä jokin suosikkipostaus JA nyt äänet kuuluviin, minkälaista postausta haluaisitte lukea kesäkuun aikana? 


// Hi there! Today is all about throwing back to May and what happened in the past month. I moved back to Helsinki and started to work right away. I've met so many new people but also the good old ones. It felt so good to be back here :) Among those, I had a few pretty awesome collaborations, thank you again for those opportunities!

During the May, my outfits have changed from winter jackets to ballerinas and lighter coats. I haven't got the courage to wear dresses yet, even though other people have been wearing a lot of maxi skirts lately. My two favorite picks from May are definitely the red coat and the off shoulder dress. What are your faves? AND what kind of posts would you like to read about in June?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

 1. Olen tekemässä pientä selvitystä ihmisten tämänhetkisistä ajatuksista blogeja kohtaan ja olisin erittäin kiitollinen, jos voisit vastata kyselyyni. Kysely ei ole pitkä. Teen vastauksista postauksen blogiini kesäkuun lopulla. Kiitos!

  https://fi.surveymonkey.com/s/GWZG9XM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok! Pitääpä käydä vastailemassa :)

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram