ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Thursday vibes


Täällä sitä vietetään niin sanotusti hidasta aamupäivää, sillä aamusta kävin ainoastaan toimistolla eräässä koulutuksessa ja nyt olisi alkuiltaan saakka ohjelmassa ihan vain kotona hengailua. Päätin aloittaa tuon hengailun pienellä siivoushetkellä, en nimittäin ole viimeaikoina kovinkaan paljon aikaa viettänyt kotona, vaan ainoastaan käynyt kääntymässä täällä. Vaatekasoja oli vähän siellä täällä ja imuroidakin pitäisi, mutta aloitin tuolla vaatteiden keräilyllä ja lajittelulla ;) Nyt kun täällä mahtuu taas liikkumaan, istahdan pöytäni ääreen ja nautiskelen myöhäisen aamupalan kera kahvikupposen. Tiedättekö sen fiiliksen kun voi pitkästä aikaa istahtaa alas ja viettää edes hetken omaa aikaa ihan rauhassa? Aika mahtavaa.

Säätkin olisivat aika upeat tällä hetkellä, mutta koska illalla olen taas liikenteessä luotan siihen että saan nautiskella kivasta ilta-auringosta silloin. Mutta nyt! Eräs kouluhommakin täytyy tässä vielä hoitaa. Yleensä hoidan kaiken ajallaan, mutta eräs essee on jäänyt pahasti roikkumaan ja ajattelin repäistä laastarin kerrallaan irti ja hoitaa sen nyt pois tässä kun kerrankin ei tarvitse suhata ympäriinsä töiden tai vastaavan perässä :)

Mukavaa torstaita ihanuudet! Kohta ollaan taas viikonlopussa <3

// I'm here at home having a little break and cleaning the apartment. I have been working so much that it's nice to have some time on your own. I made some late breakfast and a cup of coffee too so what would be a better way to start the day? Oh I forgot, taking a nap ;) In the morning I had a meeting so I had to wake up kinda early so taking a nap sounds good to me right now. 

In the evening I have to work again, but today's task is going to be fun. If you follow me on my Instagram, you will see then! But now, some school work and taking a nap is waiting for me haha.

Have a nice Thursday! It's almost weekend <3Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

 1. Ihanalta kuulostas jos vois vaan olla! Itellä ollu yövuoroo tässä, ni menee tää amupäivä vaan jumittamiseen ja töidenalun odottamiseen ; _ ;

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Jotenkin aina kadotan blogisi hetkeksi ja sitten taas luen 100 postausta putkeen :D aivan ihanaa luettavaa kyllä!
  En nyt äkkiseltään löytänyt sun pääainetta mistään postauksesta eli mitä mahdat kauppiksessa lukea? Entä sivuaineena? Kauheeta urkintaa ja toki ymmärrän, jos et halua täällä paljastaa :) päätin juuri itse ensimmäisen vuoden kauppiksessa ja tämän vuoksi aihe kiinnostaa..samoin jäin miettimään että millaisia töitä teet? Siis minkä tyylisiä lähinnä, ei nyt paikkaa ja palkkaa tarvitse kertoa :D
  Hauskaa kesää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Haha no seuraamista helpottaa jos vaikka käyt tykkäilemässä Facebook-sivuista niin pysyt ajan tasalla ;) Luen kauppiksessa pääaineena rahoitusta ja sivuainekokonaisuuteni teen vaihdon yhteydessä Marseillessa. Töitä paiskin eräässä Suomen suurimmassa promootiofirmassa eli minut voi bongata vaikka jossain kesän festareilla :)

   Kiitos samoin ihanaa kesää myös sinulle :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram