ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Festival outfit


Tänään vuorossa oma versioni festaripukeutumisesta! Näillä kuteilla saavuin lauantaina alueelle :) Ylläoleva tunika on alelöytöni Zarasta ja kävi hyvä mäihä, sillä olin joskus aiemmin sitä hypistellytkin. Puin tunikan alle shortsit kuitenkin ihan varmuudeksi, on se meinaan siinä ja siinä että vilkkuisiko paikat. Ja onhan se mukavempaa liikkua kun ei tarvitse varoa joka hetki!

Alkupäivästä oli tukalan kuuma, joten pitkät hihat saattavat olla silloin hieman liikaa, mutta illalla aivan bueno. Ja tykkään niin paljon tuosta laukusta! Löysin mustan hapsulaukkuni sängyn alta laatikosta samalla kun pakkailin ja hurrasin hallelujaa, en todellakaan muistanut että omistan täydellisen festarilaukun ;)WEARING
HM hat
Zara tunic
Tiger of Sweden bag
Céline sunglasses


// OOTD from the festivals. Comfy yet the kind of bohemian I prefer to. The tunic is my latest sale find, but I love my Tiger of Sweden bag. It was perfect for there! I haven't worn it in ages, until I found it while packing. It matches perfectly with the look, don't you guys think? 


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

  1. Ihanan boheemi festariasu! :-)

    ReplyDelete
  2. Oih, ihan täydellinen festariasu!! :) Haha, parasta tehdä löytöjä omasta kaapista! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram