ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Hint of minerals


Mitä tulee kevyeeseen meikkipohjaan ja etenkin kesäihoon, olen pyrkinyt löytämään itselleni sopivia tuotteita, joiden avulla saisin luonnollisen mutta peittävän pohjan. Kasvojeni iho on lisäksi laadultaan sekaihoa, joka alkaa päivän mittaan kiiltelemään helposti. Käytän meikkivoiteena todella kevyttä Lumenen Nude perfection fluid foundationia, johon sekoitan hieman ihon sävyn heleyttäjää väriä lisäämään. Aiemmin tuputtelin päälle vielä L'orealin true match minerals- meikkipuuteria, ikään kuin kiinnityksenä, mutta nyt putelin ollessa loppu päätin kääntyä vielä kevyempään vaihtoehtoon. Kicksissä käydessäni minulle suositeltiin bareMineralsin kiinnitypuuteria, joka on paitsi superkevyttä, on siinä myös ihoa hoitavia ainesosia. 

Ensivilkaisulla olen ollut tyytyväinen kyseiseen uutukaiseen, sillä se kiinnittää meikin kevyesti ja tekee ihosta mattapintaisen. Sitä juuri halusinkin! Rasia on laadukkaasti valmistettu sekä hygieeninen: Irtopuuteri ei valu rasian rei'istä valtoimenaan vaan rasian ja kannen saa pidettyä siistinä   liikutettavan muovilevyn ansiosta. Mietin kauan bareMineralsin ja Diorin välillä, mutta pääni kääntyi lopulta mineraaleihin myyjän vinkatessa että usein puutereihin lisätään talkkia, joka tukkii ihoa ja saa sen kiiltelemään entistä enemmän, mutta bareMineralsin tuotteissa ei sitä ole :)

Ovatko mineraalimeikit tuttuja? Mitä muita tuotteita suosittelisitte?


// I've finally found myself perfectly light powder from bareMinerals! I want to create a light but covering base for my make up, but also something that controls my shining skin. I got mixed skin, so it will eventually start shining during the day. Minerals don't block the pores and take care of the skin, that's why I picked bareMinerals over Dior this time. So far so good! Do you guys use mineral make up? Any tips?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

 1. Kiitos blogivinkistä, kävinpä heti katsomassa :) Mulla on bare mineralsin mineraalimeikit ollu käytössä jo viiden vuoden ajan. Siirryin niihin raskausaikana, enkä ole palannut takaisin normiin sen jälkeen. Varsinkin meikkivoide on ollut tosi hyvä. Puuterimaisena se ei tunnu tahmaavalta eikä rullaudu. Iho on tasainen ja pigmenttiläiskät tasoittuneet selvästi. Lisäksi siinä oli muistaakseni suojakerroin, joten ei tarvitse erikseen aurinkorasvoja kasvoille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla! Okei, täytyy käydä testailemassa myös meikkivoidetta kun entinen on melkein lopussa :) Xx

   Delete
 2. Suosittelen myös bareMineralsin meikkipohjia. Tasottaa ihon väriä, mutta kevyt ja luonnollinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan! Ja nyt kun olen kesän kuuminakin päivinä käyttänyt kiinnityspuuteria, se pitää kyllä todella hyvin ihon mattana eikä ihoni ole kiiltänyt samalla tavalla kuin joskus ennen. Iho myöskin tuntuu aivan erilaiselta :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram