ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Olaplex


Olaplex- Sana, joka on ollut monen meistä huulilla viime aikoina. Useimmat tuttuni ovat ottaneet tuon ihmehoidon kampaajakäynnin yhteydessä, mukaanlukien äitini. Hänen uuden kuontalonsa nähtyäni aloin vakavasti harkita myös itse sen ottamista. Olaplex- hoito korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ja estää sen rikkisiltojen katkeamista käsittelyjen yhteydessä. Tarkemmin sanottuna se siis sekä hoitaa että ennaltaehkäisee vaurioita hiuksissa. Niistä tulee jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen ihanan silkkiset sekä hyvinvoivat.

Tietysti minun oli pakko myös googlettaa ja tutkia, toimiiko Olaplex oikeasti. Uskon etenkin kuvien voimaan ja ennen jälkeen- kuvat vakuuttivat minut. Olaplex toimii oikeasti, hmm, pakko kyllä itsekin testata omaan reuhkaani sitä. Sitten tuli puhetta työkavereiden kanssa, jotka ovat ostaneet kotiin hiuksien kuntoa ylläpitävää Olaplexia ja ovat olleet siihen tyytyväisiä. Ainetta myydään 100 millilitran purkeissa ja hintaa sille on noin 30 euroa. Tuotetta käytetään viikon tai kahden välein aina pestyihin, mutta pyyhekuiviin hiuksiin. 

Päätin ottaa oikotien ja testata Olaplexia kotikäytössä. Kävin ostamassa purkin ja levitin sitä hiuksiini ohjeiden mukaisesti. Aine kannattaa levittää hiuksiin ensiksi käsin ja lopuksi vielä harjaamalla, jotta sitä tulee tasaisesti joka paikaan. Hieroin Olaplexia etenkin latvoihini ja annoin vaikuttaa 10 minuuttia. Hiukset vaikuttivat heti käsittelyn jälkeen pehmeiltä, mutta vasta aamulla näin parempia tuloksia hiukseni ollessa kuivat. Pörröisyys ja karheus oli vähentynyt, etenkin latvat olivat paremmassa kunnossa. Pyrin saamaan teille vielä myöhemmässä postauksessa kuvat ennen sekä jälkeen hoitojen :) So far so good siis! 

Oletteko kokeilleet Olaplexia? Toimiko hoito vai ei?


// I had to try the new treatment for hair, the Olaplaex treatment. It's says that it fixes your hair and gives you remarkable results right after a first treatment. Of course the one which is made in the hair salon is more efficient, but you can use this one every once in while between your visit there.

I saw and felt a difference in my hair right after I use it. I will get you some before and after photos so you can see what I'm talking about. Have you tried the Olaplex? Did it work?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

 1. Mulle on tehty hiuksiin kaksi vaalennusta (täystehoista) olaplexin kanssa ja ne ei ainakaan tunnu mitenkään vauruoituneilta.
  Hankala sanoa kun ei ole verrokkia, mutta kyllä se blondaus aika hemmetisti vauroittaa hiuksia. Kampaaja kerto että se huomaa aina selkeen eron kun tekee olaplexin kanssa vaalennuksia ja ilman. Kuulemma paljon paremmassa kunnossa jälkeenpäin.

  / / love - m.i.e. .com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä! Olenkin kuullut, että etenkin blondauksen yhteyksessä käytettäessä huomaa parhaiten eron :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram