ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sporty update


Kuinkas teidän viikonloppu sujui? Olen pitkästä aikaa viettänyt vapaata viikonloppua ja eilen vietettiin isolla porukalla kolmekymppisiäkin Hernesaarenrannassa. Hauskaa oli ja tänään on ollut olo sen mukainenkin.

Tänään täällä vähän sporttisempaa näkökulmaa kuitenkin:) Kamerani jäi eräälle ystävälleni ja sain sen vasta nyt illalla joten pientä blogitaukoa on tässä ollut. Toivottavsti olette kuitenkin kaikki vielä siellä linjoilla!

En ole päivittänyt treenivaatteitani, hmm varmaankaan moneen vuoteen, sillä olen keskittynyt enemmän ratsastusvaatteisiini. Nyt halusin kuitenkin päivittää salivaatteitani parilla ihan perusjutuilla!  Käytän treenatessa paljon mustaa, sillä kenkäni ovat pinkit ja musta vain jotenkin uppoo nyt tällä hetkellä. Muuten eri värejä yhdistellessä tulee ihan riikinkukko- olo, joten pysyn perusväreissä. Suuntasin Niken osastolle ja hain ihan vain perustoppia ja kas, sellainen löytyi. Ihanaa kun treenitopit ovat aina tarpeeksi pitkiä, mutta kuitenkin istuvia. Tykkään treenata vaatteissa, jotka istuvat hyvin eivätkä ole löysiä. Kuulokkeidenkin johdon kiinnitän yleensä vielä, jottei se heilu ärsyttävästi treenatessa. Nikelta löytyi niin sanotusti samaa settiä myös lyhyempi urheiluliivikin. Uudet kuteet ovatkin tuoneet kivasti tämän viikon treeneihin buustia :)

Mustat Zaran slip onit ovat mukavat jalassa ja käyvät oikein hyvin esimerkiksi vahapintaisten housujen, puseron ja nahkatakin kanssa. Hintakaan ei näiden kohdalla ollut paha, kolmisenkymppiä näistä sai pulittaa ainoastaan. Zaraan siis mikäli miellyttävät silmää!

// How was your weekend? Mine was fun! We had a huge party yesterday and today's mood has been quite tired. I left my camera at my friend's apartment and I got it only a couple of hours ago, that's why it's been pretty quiet here. Sometimes a little break from blogging is a good thing :)

I haven't updated my training gear in many years, but now I decided to buy some basic stuff. I like Nike's training clothes and luckily there were simple black ones. Zara's black slip on shoes got that sporty vibe too. They go perfectly with a pair of leather pants and a jacket. 
Comments

  1. Nice sporting outfit. Loving the Zara shoes. I need to get myself a pair. :)

    www.chicuturnonglitz.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram