ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sis. deli café breakfast


Jälleen kerran aika esitellä eräs suosikki aamiaispaikoistani Helsingin päässä! Tällä kertaa vuorossa Sis. deli café, jonne olin sopinut aamiaistreffit erään kaverini kanssa viime viikolle. Tykkään siitä, että voit itse kerätä lautaselle (lautasille, heh) niin paljon ruokaa kuin haluat ja nautiskella niitä kaikessa rauhassa. Sis. delin aamiainen on kyllä ihan kärkipäässä, täytyy sanoa! Sekä Kalevankadun että Viiskulman kahviloissa tarjotaan aamiaista. Tällä kertaa suuntasimme Viiskulmaan, sillä  se on isompi ja rauhallisempi.

Tarjolla oli kattava valikoima puurosta mysleihin sekä jogurtteihin kera hillojen ja marjojen. Puhumattakan tuoreesta leivästä ja tuoremehuista. Pidän siitä, että valikoima on melko perinteinen, mutta kattava ja ainekset ovat laadukkaita. Jos ei näillä eväillä päivä ala hyvin niin sitten ei millään :)


// It's time for some breakfast again! This time me and my friend had a breakfast at (Tiffany's? Maybe some day ;) ) Sis. deli café here in Helsinki. I like this place, because it's so simple but the variety of the food is huge and you can pick what ever you want on your plate. It's very ground to earth place where you can enjoy the morning in peace. More mornings like this please!


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

  1. Herkullisen näköistä! Välittömästi tuli nälkä :)

    yhtakuinkolme.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Oi taas niin ihania kuvia<3 herkulliselta näyttää!

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram