ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Bik Bok Forum pre-launching party


Eilen juhlistettiin Bik Bok Forumin uudistetun myymälän avajaisia. Sain ystävältäni Elinalta alkuillasta viestä, että pääsisinkö hänen avecikseen. Juhlat tosi alkaisivat tunnin päästä ja itse lököttelin sängyllä kotivaatteissa sekä villasukissa. No miksi ei! Äkkiä vaatteiden vaihtoon ja mars keskustaan. 

Uudistettu myymälä oli aivan mieletön ja henkilökunta on tehnyt upeaa työtä saadakseen sen valmiiksi avajaisia varten. Tarjolla oli niin suolaista kuin makeaakin juomapuolta unohtamatta. Myymälässä oli mös hauska photobooth- koppi, jonka edessä vieraat saivat ottaa hauskoja valokuvia muistoksi illasta. Oli tietenkin pakko osallistua ja sori vaan Ellu, myös jakaa tänne :D Pus!
Never Denim-malliston esillepanoon oli todella panostettu ja saimme pienen esittelyn puheen yhteydessä Bik Bokin uusimmasta aluevaltauksesta farkkujen suunnalta: Shape up farkuista. Housut ovat saaneet vaikutteita urheilumaailmasta ja istuvuus sekä oikea tuki ovat housuissa kaiken a ja o.Illan aikana oli tietenkin mahdollisuus tehdä ostoksia ja koko valikoimasta oli saatavilla myös kiva alennus, joka jatkuu liikkeessä vielä tänäänkin! Kannattaa siis käydä pyörähtämässä Forumissa ja hyödyntämässä avajaistarjous ;)

Ihanaa torstaita! Tänään pitäisi aloittaa pakkaus Vaasaa varten ja valmistautua lauantain tenttiin. Kuullaan taas :)


// Yesterday was Bik Bok Forum Helsinki's pre-launching party. I got the invitation about an hour before the even, but luckily I was at home. After changing the clothes I took a bus to city centre where my friend waited me.

The re-opened store was huge and gorgeous! The girls from the store had arranged something to drink and eat, there were this fun photo booth and DJ playing some music. And of course we had a chance to do some shopping with a nice discount ;)


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Looks like you had great time!

  I´m glad that I just found your blog via Alexa blog, now you have a new follower! :)
  www.dodolce.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh wow, I'm glad you like my blog! Welcome :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram