ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Grey cardigan


Tässä asukuvat, jotka otimme ystäväni kanssa viime sunnuntaina. Olen etsinyt harmaata neuletakkia ties mistä, mutta aina on mennyt huti joko materiaalin tai mallin kanssa. Bongasin Mangon outletista kuvan tummanharmaan neuletakin, joka on minulla myös (toistaiseksi) kamelinruskeana. Materiaali on villaa ja malli sopivan over size. Näin ollen naputtelin sen itselleni ja neule pääsi heti käyttöön saavuttuaan perille.
Tässä outfitissa oli hirmu mukava olla ja se on sopivan rento, mutta kuitenkin ihan salonkikelpoinen melkein missä vain. Vaikka asu on melko tumma, eri materiaaleilla saa kuitenkin pientä kontrastia siihen.
WEARING
HM hat
Mango jacket and cardigan
Samsoe Samsoe shirt
Vila Pants
Selected Femme shoes
Zara bag
YSL ring

Tällä viikolla on luvassa hieman enemmän töitä ja olen loppuviikon koiravahtina perheemme mäyräkoirille. Kandiakin täytyisi aloitella, eli tekemistä riittä! Marseillen vaihtohakemuksen viimeistelyä unohtamatta. Täytyypä kaivaa muistikirja esiin ja rustatata taas ylös asioita, sillä nyt alkaa olemaan sen verran monta asiaa mielessä. Olenko ainut joka häsää mijoonan eri prokkiksen kanssa taas?

Keittelen tässä vielä kahvit mukaan ja ampaisen töihin. Kuulemisiin! :)


// First proper fall outfit, there you go! I wore this on Sunday and I must say I like it a lot. It was so comfy but the hat gives it to little extra. Perfect everyday outfit, don't you think?

Now I'll make some coffee and head to work. Later!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram