ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

H&M Beauty


Hennes & Mauritz lanseerasi pari viikkoa takaperin uudistetun kosmetiikkaosastonsa. Niin ulkoasu kuin sisältö sai uuden ulkoasun. Kiertelin täällä Vaasassa viikonloppuna keskustan liikkeitä ja päädyin tutkailemaan H&M:n uutuksia. En ole koskaan aiemmin käyttänyt tämä vaatemerkin meikkejä, vaan olen aina pitäytynyt tutuissa ja turvallisissa varsinaisten kosmetiikkaliikkeiden valikoimissa.


Huomioni kiinnittyi ensiksi tyylikkäisiin meikkisiveltimiin, joista matkaani lähti meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu sivellin. Sekoitan kahdesta eri sävystä itselleni sopivan voiteen ja olen aiemmin tehnyt sen ihan sormin. Se oli kuitenkin melko sotkuista puuhaa ja ei ehkä niin hygienistäkään.

Ihon pienten virheiden korjailuun sopii erinomaisesti kolmesta sävypaletista koostuva concealer. Sävyjä sekoittamalla pystyy loihtimaan omaan ihonsävyyn sopivan peitevoiteen. Olen joskus käyttänyt vastaavaa tuotetta Make up storen valikoimasta, mutta päätin kokeilla H&M:ää tällä kertaa. So far so good, paletti on erittäin kätevä finnien ja tummien silmänalusten peittoon.

Huulipuna-osastolla punat ovat melko voimakaspigmenttisiä, mutta kosteuttavia. Mukaani lähti oranssinpinkki Popsicle- sävy, joka on hyvä peruspuna päivittäiseen käyttöön. Kävimme tyttöporukalla syömässä ja viinillä lauantaina, jolloin testailin myös punan pysyvyyttä. Se on helppo levittää ja lisäsin vielä huulikiiltoa, jolloin lopputulos on vielä kevyempi. Punaa jäi lasiin, mutta myös huulille ja pienellä fiksauksella sain freesattua huulet uudestaan :)


Täytyy sanoa, että Hennes & Mauritz on onnistunut kosmetiikkasarjansa brändäyksessä! Tuotteet näyttävät laadukkailta ja ovat hinta-laatu -suhteeltaan odotukset täyttäviä. Oletteko te siellä vielä tutustuneet H&M:n uudistuneeseen kosmetiikkaosastoon? Millaisia kokemuksia teillä on ja vinkkejä kehiin, mikäli olette löytäneet luottotuotteen uudesta valikoimasta!

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa! :)


// Couple of weeks ago, H&M launched a totally new cosmetics for H&M beauty department. Items are new both inside and outside. I've never used make up from a clothing store, but now it seems like they have succeed to renew the branding. Items don't cost a lot, but the quality is good compared to that.

My attention was caught by their black an gold design, which gives a classy look for them. I bought this flat foundation brush, triple concealer and an everyday wear lipstick. Lipsticks' quality surprised me, they have enough colour but they still feel moisturising. I picked a lipstick called Popsicle, which gives a nice colour to your lips.

Have you tried something new product from the H&M beauty? Or do you guys have some favourites? Let me know! :) Have a nice Monday!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Mä en oo huomannutkaan, että H&M on tehnyt tollasen uudistuksen! Oon joskus ostanut niistä vanhoista tuotteista ripsiväriä, joka tais kerran olla hyvää ja kerran ihan kamalan surkeeta. Mutta täytyykin mennä katsastamaan uudistunut valikoima :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan! Sellainen kuva itsellänikin oli tuotteista. Kannattaa käydä katsastamassa, olen kuullut että kynsilakat olisivat ainakin aika hyviä! :) Xx

   Delete
 2. Ostin juuri viime viikolla huultenrajauskynän ihan kokeilumielessä, ja koostumus oli pehmeä ja pigmenttiä oli niin paljon että oikein yllätyin! Täytyy tutustua muihinkin tuotteisiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä pitää mielessä seuraavan kerran kun huultenrajauskynää etsin! Kiva tietää, että tuotteet ovat oikeasti jossain määrin parempia kuin ennen :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram