ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Hint of pink


Lisää asukuvia viime viikolta! Tällä kertaa häivähdys pinkkiä, mutta muuten aika yksinkertaisella yhdistelmällä mennään. Tykkään tuosta mekosta ihan törkeesti, sillä se sopii niin arkeen kuin vähän hienompaankin iltaan. Tosin mekko on melko lyhyt, joten vähän täytyy katsoa, miten sen kanssa on ;)
Nahkatakki on muuten ihan superlöytö Mangosta! Hintalaatu-suhde on oikein hyvä ja malli mitä parhain. Olen etsiskellyt kyseistä takkia jo tovin, mutta nyt vasta tärppäsi. Monesti yksityiskohdat ovat hopeisia tai hinta aivan jossain katossa. Mikäli on uusi rotsi hakusessa suosittelen kipaisemaan Mangoon tai tilaamaan netistä! Itse käytän kokoa M.


WEARING
Mango dress and jacket
Zara bag
Vagabond shoes
Photos by Elina Hyvölä

// An outfit with a hint of pink. I like dress because it's so versatile, although kinda short. But I like it :) Simple is perfect, I wore it wit black. What do you think?


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram