ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Pretty casualHei taas ja terkkuja Vaasasta! Tämä viikko on asujen osalta ollut melko tummaa ja todella rentoa. Sitä rennompaa (ja ehkä vähän sporttisempaa) minää. Päivät ovat vilahtaneet silmien edessä ja täällä pakerretaan huomisen riippuvuusanalyysin tenttiä varten. Luulenpa että tänään menee myöhään, sillä koitan vielä jaksaa rutistaa ja kerätä kaikki mahdolliset oivallukset tenttiin. Toisaalta väsymyskin alkaa painaa ja ajatukset hidstua. Iltaisin olen käynyt todella hitaalla, silmät vain seisovat päässä. Naureskelemme kaverini kanssa toisillemme täällä miten hidas voikaan ihmismieli toisinaan olla! ;) Huomenna saa onneksi levätä.
WEARING
Mango leather jacket
Samsoe samsoe t-shirt
Vila pants
Zara shoes
Filippa K canvas bag
Céline sunglasses

Harmaa Samsoe samsoen teeppari oli kyllä hyvä ostos. Olen pyörittänyt sitä uskaliaasti jopa kuivarissa ja silti se on pysynyt hyvänä. Tykkään tuosta mallista todella paljon ja se onkin ollut päälläni ihan viikoittain. Harmaa mätsää hyvin mustan, valkoisen ja kullan kanssa.

PS. Mitä pidätte blogin uudesta ulkomuodosta? Aika extempore se vaihtui, mutta olen todella tyytyväinen grafiikkaan ja ulkoasuun. Vielä pari hienosäätöä, mutta hoidan ne kunhan saan kouluhommat pois alta. Nyt ulkoasu on kiva sekä puhelimen kautta että koneelta luettuna! Toivottavasti myös te tykkäätte.


// Hi there and greetings from Vaasa! I've been studying the whole week for my statistical regression analysis test, which is tomorrow. Relaxed and cozy has been the main word in my outfits this week. Here's one of them. I like this outfit, because it shows the sporty side of mine. What do you say? And tell me, what do you think about my new blog template? It changed very quickly, but I'm so happy to have a bit more professional site :) Later!


Comments

 1. Very nice casual look! You have perfect body :-)

  ReplyDelete
 2. Hienot aurinkolasit, tykkään tosi paljon tuollaisesta naisellisesta mallista ja voisin hyvin kuvitella nuo myös omille silmilleni auringonsäteiltä suojaamaan! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ne ovat olleet kyllä ahkerassa käytössä melkeinpä siitä asti kun ne ostin :) Suosittelen! Lasit ovat vähän kissamaiset, mutta eivät niin valtavat kuin tavalliset Célinen Audreyt. Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram