ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Suede skirtElokuu oli aivan mieletön! Juuri sellainen kuin kesän kuuluisikin olla: Festareita, ystäviä, uusia ystäviä, kreisejä ideoita ja syvällisiä keskusteluja milloin mistäkin aiheesta. Viime viikonloppuna pidimme kesän viimeisen piknikin, joka ikään kuin päätti koko kesän. Olo oli sekava. Toisaalta olen tyytyväinen siihen, että sain nauttia ja mennä oman mielen mukaan minne vain. Oikeasti viettää sitä kesää. Toisaalta, kuka sanoi että elämä päättyy kesään? Arki ja rytmi hakevat paikkaansa, perjantaina suuntaan Vaasaan muutamaksi viikoksi ja en malta odottaa sitä turvallista Vaasa-arkea. Tavallaan ihanaa vaihtaa vaihdetta vähän pienemmälle ja mennä sillä hetken aikaa.Syksyllä voi myös elää, mutta eri tavalla. Toki ei minulta ne kreisit ja extempore-ideat noin vain lopu, mutta toisinaan nautin siitä, että voin vain istua kotona, kuunnella musiikkia ja poltella kynttilöitä. Harkitsen jopa sellaisen aikuisten värikirjan sekä värikynien hankkimista. Vitsit miten terapeuttista! Kas näin. Syyskuu ja syksy ovatkin ihan mukavaa aikaa. Eikä se luonnon väriloisto ihan heti katoa, sillä onhan tässä vielä ruska-aikakin tulossa. Viime vuonna saatiin ystäväni kanssa napattua ihan älymakeita kuvia siitä hetkestä. Toivottavasti myös tänä vuonna :)Vaatteet alkavat siis pikkuhiljaa vaihtumaan kesähepeneistä syksyisemmäksi. Lämpöä vielä riittää onneksi, ja nyt on vielä hyvä aika kulkea ihan paljain säärinkin. Mokkahameet ovat yksi syksyn it- jutuista ja itsekin tyyppaan niitä. Mokka tuo kivaa kontrastia asuun ja sopii hyvin niin puseroiden kuin villapaitojen kanssa. Mitäs te tuumaatte?


WEARING
Zara shirt and bag
Mango leather jacket and skirt
Tory Burch ballerinas

// Say yes to suede! It's perfect for fall and this time I wore it together with black and white. What do you say? :) I kinda like it when you can mix and match jackets and skirts. It's still warm enough that you don't need any stockings. 


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram